- Poruka
- 121.714
Razmisljam kako sam omasila profesiju
Kite muzikante non stop paretinama... Jednom tezgom oni pokriju mojje jjebavanje ceo mesec
Kite muzikante non stop paretinama... Jednom tezgom oni pokriju mojje jjebavanje ceo mesec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma de je laka.... Nema lake loveMuž rođake mog muža je pevač. Mislim, nije pevač, ali peva svadbe, rođendane, krštenja, rođenja... Dobro peva, a još bolje zarađuje. Nije laka lova, ali velika i za anonimuse.
pa i on je učioJa razmišljam, jedan majstor, tri puta ponavljao, pa između ostalog išao i sa mnom u školu iako je stariji, za dan uzme 100 i kusur evra. A ja sam učila.
Nije to bila poenta. A i nisam ja osoba kojoj treba da se priča o sticanju veština i sposobnosti.pa i on je učio
samo što je on stekao drugačiju vrstu veština i sposobnosti
sve je to ok, dok se ne krade i dok nije na tuđu štetu
Ma ok, nebitno skrozNije to bila poenta. A i nisam ja osoba kojoj treba da se priča o sticanju veština i sposobnosti.
Važno je sa su gledali Seks i grad.Па, то ти је цивилно служење или неслужење војске. Ови ни цивилно нису видели, теткице.
Па, то ти је цивилно служење или неслужење војске. Ови ни цивилно нису видели, теткице.
Važno je sa su gledali Seks i grad.
Па кад је јаче од нас
Ne lici ova recenica na tebe. Glavu gore!Уопште се не исплати размишљати о даљој будућности. Сутрашњи дан и то је то.
Идеја је добра али тешко остварива.Kako bi bilo lepo da manje razmisljam