Šta trenutno razmišljaš 2

Muž rođake mog muža je pevač. Mislim, nije pevač, ali peva svadbe, rođendane, krštenja, rođenja... Dobro peva, a još bolje zarađuje. Nije laka lova, ali velika i za anonimuse.
Ma de je laka.... Nema lake love
Ali je odlicna lova
Oni krenu popodne da pevaju i nakupe se baksisa ko blata, plus osnovicu koju uzmu
Mi nemamo baksis, imamo samo osnovicu i u proseku radimo 14h svadbu
 
Ja razmisljam o mojoj majci,kad bi bila malo vise puna ljubavi prema meni. Nekad mi se cini da je cesto tuzna,i da joj je tesko jer mora da se brine o nekom.Nije vise mlada,ja imam 33 godine,ali ja u mladosti pamtim kao idealnu majku,kad sam bila dete bila je zaista puna ljubavi,bila je draga,bile smo kao drugarice,i bila je prava majka.Sad,mozda vise joj je dosta to da bude,i nece vise,gotovo da su muke kroz koje smo prosli kao porodica poslednjih godina jednostavno izbrisale kod nje tu toplinu koju je nekad imala.Mogu slobodno reci,da mi nedostaje majka koju sam nekad imala,kao devojcica.
 
Jao bre pošalji tog muža dođavola, sram ga bilo. Smestite dedu u dom jer vi nećete a ona više ne može da se stara o njemu. Ne znam kako očekujete da se žena od oko 65 godina stara sama o starom i bolesnom čoveku. Ili fa uzmite kod sebe pa da vidite kako je to.
A ti pored svega koliko ha vidim očekuješ maltene da te cupka u krilima kao kad si imala 5 godina, da ne preterujes malo?
 
Па, то ти је цивилно служење или неслужење војске. Ови ни цивилно нису видели, теткице.

Važno je sa su gledali Seks i grad.
Statler_and_Waldorf_.jpg


:lol:
 

Back
Top