Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.676
Pajić, Ksenija PajićOn i Ksenija,zaboravila sam joj prezime.
Nisam nikada gledala film, ali zato moj muž jeste sto puta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pajić, Ksenija PajićOn i Ksenija,zaboravila sam joj prezime.
Па и себи се смејем......ti da cutis...pro.asila si kinematografiju...
![]()
Ona i glumica koja je glumila Andju u Banovic Strahinji su mi tad bile nestvarno lijepe.А мени Ксенија баш права дама. Некако ми је сва префињена.
Е, она је још лепша. И лепо су остариле, не глуме девојке. Као и наша Тања Бошковић.Ona i glumica koja je glumila Andju u Banovic Strahinji su mi tad bile nestvarno lijepe.
Svaki njegov film sam gutala.Ја сам тај филм гутала као клинка. И ону сцену у улазу, када покисну![]()
Јој, мени се она није допадала. Ја не волим пуначке образеE...znate koja je bila muski lepa?
Marta Keler...Virdzina.
Al usne...Јој, мени се она није допадала. Ја не волим пуначке образе![]()
Мени је Савина Гершак топ топова.Al usne...
Ma bilo ih je...a od mladjih?Мени је Савина Гершак топ топова.
Од млађих слабије.Ma bilo ih je...a od mladjih?
Ksenija PajicOn i Ksenija,zaboravila sam joj prezime.
Izgleda da sam i ja mijesala ta dva naslova,pa sam mislila da sam ovaj gledala.Ја сам мислила да је страни филм, Гир или тако нешто
Ок, заборавите да сам била овде...
I ja sam zaspala tek posle 10 danas, to je strasno...O spavanju, a moram ići u grad posle jedan.
Poginuću negde koliko mi kapci padaju.
Ako legnem na 5 minuta probudiću se uveče.
Umireeeeemmmm.
Zamenila sam dan za noć, sama sam kriva, al se sad treba vratiti u normalu.I ja sam zaspala tek posle 10 danas, to je strasno...
Meni ovo vreme bas odgovara, ne propušta da izađem napolje. Inače što se tiče nespvanja kid mene je stanje malo bolje nego što je bilo, ali i dalje ne spavam kad je neki bas jak stres. Unormalicu se nekadZamenila sam dan za noć, sama sam kriva, al se sad treba vratiti u normalu.
A napolju toplo pretoplo. Jedva se vratih kući.