86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
a ne, ne
skocio je standard - sad smijes ponijeti : )

Bar to...
A kada se setim hrane...
Ako vec nemaju, bolje da daju kiselo mleko i bananu.
Nego "hrane" porodilje virslom i belim hlebom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ne, ne

a ne, ne
- - - - - - - - - -
e, aj javi se kad krenes
treba neke lutkice da mi kupis : D

Viršla bi bila gozba. Ja sam bila na jednoj šniti podriguše salame i čaju.
Bar to...
A kada se setim hrane...
Ako vec nemaju, bolje da daju kiselo mleko i bananu.
Nego "hrane" porodilje virslom i belim hlebom![]()

Prvo cu napraviti lutkicu mog komsije Dragoljuba
Ti mi samo salji slike, i bice ti isporucene lutkice DHL-om
Ako jos neko hoce, samo javite, napravicemo trebovanje![]()
Ovo nije u Novom Sadu, tako da verujem da nisu ista pravila. Tačnije nadam se.A klopa? Koliko znam ne moze da se unese nista ni od hrane ni od pica? Mislim lepo je kupati se,al valjda treba nesto i na viljusku?![]()

Viršla bi bila gozba. Ja sam bila na jednoj šniti podriguše salame i čaju.![]()
Zato sto nemam sluha za izgovore narkomana?
Nemam. Los sam covek![]()
Viršla bi bila gozba. Ja sam bila na jednoj šniti podriguše salame i čaju.![]()
Шта ја читам, боже ме сачувај.
zato se iskusno slikamo za forum pre jela,dok se nismo naduli i dok su nam zubi cisti...Pa da se naduvam kao zabac, pa da mi kupacio lose stoji
![]()
Meni su rekli da ne možemo obučeni na bazen, samo kupaći ili nudistički.
Za hranu nisu ništa spominjali, moraću da se raspitam, ja ne mogu nigde da idem ako nema da se jede.![]()
.gif)
Па кад је и сам наркос.Шта ја читам, боже ме сачувај.
Ne mogu ja tako, ja jedem svaki čas. To svi znaju, najveća sam izelica.zato se iskusno slikamo za forum pre jela,dok se nismo naduli i dok su nam zubi cisti...
najedite se vi za svaki slucaj,ne mozes gladan plutati![]()

meni to zvuci bezveze. ides na rodjendan, skidas se u kupaci, kvasis, posle moras da oblacis sebe i decu, gledas da se ne prehlade... suvise gnjavaze za proslavu rodjendana.
Mi svi volimo da plivamo, sa tim prijateljima stalno idemo u prirodu, na neku rekreaciju, samo opuštene varijante. Sad smo rođendan našeg klinca sa njima proveli u adrenalin parku.meni to zvuci bezveze. ides na rodjendan, skidas se u kupaci, kvasis, posle moras da oblacis sebe i decu, gledas da se ne prehlade... suvise gnjavaze za proslavu rodjendana.

I meni je klasično sedenje u kafiću totalni smor. Ja volim bilo koju vrstu zabave i sve volim da probam.pa dobro,ako je staro drustvo koje se dobro poznaje i voli da provodi vreme zajedno.ja sve volim kao majmun,da bude nesto drugacije.a nemam ideje

joj sacekaj da ti dete udje u puberteta ja se pitam gde nestade normalna proslava rodjendana, ali stvarno
skupljanje kod kuce/ev neka priroda ako je lepo vreme, sa sve onim sendvicima na bagetu, sunka, kackavalj pa ukrasis kiselim krastavcicima i paprikom i svi srecni i veseli
ne, sad mora ili igraonica, ili kolektivno u pozoriste ili bioskop pa na sred hola jedes tortu i duvas svecicie, msm ne kapiram stvarno
meni su rodjendani skroz na skroz izgubili dusu

Da se nisi usudila!...trenutno...o gashenju naloga ili banu na sopstveni zahtev...trenutno sam u tom fazonu...odluchim li-pisatje konkretno shta...
joj sacekaj da ti dete udje u pubertet
izvadice ti onaj plovak iz vodokotlica...nema vise dece koja su fina i tiha kad idu kod nekog u goste
moj veliki tinejdzer vodi 10ak drugara i drugarica na picu, a malom uglanvom i ne slavimo jer je avgust i niko nikad nije tu. kuci torta, babe i dede i cao