Šta trenutno razmišljaš 2

E, slično kao Kvinsi. Odvede ih na picu, CF i kolače, nešto što vole, pa posle idu u bioskop... njih desetak. Ne znam, neke njegove najbliže.

Do 12. god. u igraonice... A za prijatelje, familiju, i njihovu decu kod kuće...

Mene oće tako sve na produženo. Od sopstvene svadbe do dečjih rođendana.

Poslednja izmena:
pa znas kako smoki meni su tako pricali sacekaj da napuni 2 pa 3 pa 4 itd pa moraces igraonicu, videces ti itd
deca su nemoguca i slicno
i evo on 4 puni za koji mesec i ja mislim da smo jedini u grupi vrtickoj koji slave kod kuce

prvo taj trend da se zove 40 dece sa sve roditeljima ja ne kontam,mali su oni i nema svrhe, dalje svi rodj su isti ali isti, iste igraonice, gomila dece koje je igraonica smori za pola sata, rodidetlji u paru dolaze da se druze, jedu i slicno
a dete kao slavljenik nema kontakta sa 80 posto gostiju realno

kada udje u pubertet nek izvede drustvo negde, msm i ja sam bila u pubertetu, pravila zurke kod kuce, izvodila drustvo al nije se pravio trandebal oko toga
sad je bre rodjendan kao svadba

pa znas kako smoki meni su tako pricali sacekaj da napuni 2 pa 3 pa 4 itd pa moraces igraonicu, videces ti itd
deca su nemoguca i slicno
i evo on 4 puni za koji mesec i ja mislim da smo jedini u grupi vrtickoj koji slave kod kuce

prvo taj trend da se zove 40 dece sa sve roditeljima ja ne kontam,mali su oni i nema svrhe, dalje svi rodj su isti ali isti, iste igraonice, gomila dece koje je igraonica smori za pola sata, rodidetlji u paru dolaze da se druze, jedu i slicno
a dete kao slavljenik nema kontakta sa 80 posto gostiju realno

kada udje u pubertet nek izvede drustvo negde, msm i ja sam bila u pubertetu, pravila zurke kod kuce, izvodila drustvo al nije se pravio trandebal oko toga
sad je bre rodjendan kao svadba

ma ko jos pamti kad su imali 4 godine:lol: ja sam bre u pubertetskoj prici...:sad2:

ove godine smo stvarno hteli da mu slavimo, i niko, apsolutno niko od pozvanih nije bio tu. onda smo rekli da cemo da prebacimo da slavi prvi vikend kad pocne vrtic, ali njemu to vise nije bilo vazno jer je proslo 2 nedelje i zaboravio da mu je bio rodjendan

ove godine smo stvarno hteli da mu slavimo, i niko, apsolutno niko od pozvanih nije bio tu. onda smo rekli da cemo da prebacimo da slavi prvi vikend kad pocne vrtic, ali njemu to vise nije bilo vazno jer je proslo 2 nedelje i zaboravio da mu je bio rodjendan
Rođen sam u vreme letnjeg raspusta...

Meni je majka pravila rođendane u proleće za društvo.
Imam i knjige još negde sa posvetom: srećan rođendan 15. april (na primer)....

... tad smo svi slavili kod kuće... a sa 15 smo se već mangupirali, pa iznajmljivali pola picerije, al ne za rođendane, nego da se zezamo ...bilo srećno vreme..

kod nas su bile solje,mi i dan danas pijemo iz rasparenih.zalim se pre par godina drugarici,ona kaze,boze,pa baci te pa kupi komplet.bas...ima da pijemo dok se ne polupaju.al mogu da kukam
a najvise sam volela one preduzimljive mame sto spakuju ves,carapice,majcice.to mi je super

Ljudi su ili cicije ili nemaju para svi u fazonu "ma kakav rodjendan" kad su deca u pitanju.
Nema treceg.

Buka u kuci i dvoristu moze da dovede policiju,buka u zgradi takodje - malci se odvedu u igraonice i sjajno,em nikome ne smeta em ne cistis nista.

Oni to pamte,uspomene iz detinjstva su veoma bitne jer ostaju.

Posle kada napune 14 sve ide na visi nivo i u bitniju pricu,gotovo je.

Какав је то рођендан који није у стану. :roll:

Та мода да се зове цело одељење (ресторани, играонице) је идиотска. После сви морају на исти начин да узврате а има и сиромашних људи којима је то прескупо.

Какав је то рођендан који није у стану. :roll:

Та мода да се зове цело одељење (ресторани, играонице) је идиотска. После сви морају на исти начин да узврате а има и сиромашних људи којима је то прескупо.

To pomodarstvo i glumatanje je katastrofa. Da ne pričamo o punolestvu koje je počelo da se slavi kao da je u pitanju svadba ili Boga ti pitaj šta

Logicno, valjda dete treba da zove sebi bliske i sklone drugare, to mu može pomoći da shvati sta je drugarstvo a ne da vežba koristoljublje

И логично и практично. Одакле ми лова да частим њих педесеторо.

- - - - - - - - - -

И ти мензашки рођендани у Меку у оној загушљивој смрадини...:roll: Чисто отаљавање.

А тек кад надобудне мајке крену да певају Данас нам је диван дан диван дан, долазило ми је да се суицидирам.

Poslednja izmena od moderatora:
Treba slaviti sve sto se moze proslaviti.
Imali smo rat,bombardovanje i dosta je tuge.

Osamnaesti rodjendan jeste poseban i ko god ima para proslavi ga kako treba - zavisi koji deo Srbije,zavisi ko slavi,svuda je razlicito.

Podrazumeva se da su pokloni za prvi i 18.rodjendan posebniji jer su to bitni datumi.

Back