Šta trenutno razmišljaš 2

Pa da se naduvam kao zabac, pa da mi kupacio lose stoji:eek:

:lol:
zato se iskusno slikamo za forum pre jela,dok se nismo naduli i dok su nam zubi cisti...
Meni su rekli da ne možemo obučeni na bazen, samo kupaći ili nudistički.
Za hranu nisu ništa spominjali, moraću da se raspitam, ja ne mogu nigde da idem ako nema da se jede. :sad2:

najedite se vi za svaki slucaj,ne mozes gladan plutati:nono2:

meni to zvuci bezveze. ides na rodjendan, skidas se u kupaci, kvasis, posle moras da oblacis sebe i decu, gledas da se ne prehlade... suvise gnjavaze za proslavu rodjendana.
Mi svi volimo da plivamo, sa tim prijateljima stalno idemo u prirodu, na neku rekreaciju, samo opuštene varijante. Sad smo rođendan našeg klinca sa njima proveli u adrenalin parku. :super:
Zbog njih sam i u Polihrono išla na more, a to je bila ozbiljna žrtva.
Rođendan u kupaćem mi zvuči najbolje od svih varijanti koje sam probala. Bolje i od pucanja u Laser Tag-u.
Mi se svuda uvaljujemo deci, tj.deca se najbolje provode jer roditelji vole da se igraju. :lol:

- - - - - - - - - -

pa dobro,ako je staro drustvo koje se dobro poznaje i voli da provodi vreme zajedno.ja sve volim kao majmun,da bude nesto drugacije.a nemam ideje
I meni je klasično sedenje u kafiću totalni smor. Ja volim bilo koju vrstu zabave i sve volim da probam.
Mi kada smo bili deca mnogo toga nije ni bilo, a sada ne znaš gde bi pre. :D

a ja se pitam gde nestade normalna proslava rodjendana, ali stvarno
skupljanje kod kuce/ev neka priroda ako je lepo vreme, sa sve onim sendvicima na bagetu, sunka, kackavalj pa ukrasis kiselim krastavcicima i paprikom i svi srecni i veseli

ne, sad mora ili igraonica, ili kolektivno u pozoriste ili bioskop pa na sred hola jedes tortu i duvas svecicie, msm ne kapiram stvarno
meni su rodjendani skroz na skroz izgubili dusu

a ja se pitam gde nestade normalna proslava rodjendana, ali stvarno
skupljanje kod kuce/ev neka priroda ako je lepo vreme, sa sve onim sendvicima na bagetu, sunka, kackavalj pa ukrasis kiselim krastavcicima i paprikom i svi srecni i veseli

ne, sad mora ili igraonica, ili kolektivno u pozoriste ili bioskop pa na sred hola jedes tortu i duvas svecicie, msm ne kapiram stvarno
meni su rodjendani skroz na skroz izgubili dusu
joj sacekaj da ti dete udje u pubertet:sad2:
izvadice ti onaj plovak iz vodokotlica...nema vise dece koja su fina i tiha kad idu kod nekog u goste

Back