EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Postoji trilion bitnijih stvari u životu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moj veliki tinejdzer vodi 10ak drugara i drugarica na picu, a malom uglanvom i ne slavimo jer je avgust i niko nikad nije tu. kuci torta, babe i dede i cao

Ljudi su ili cicije ili nemaju para svi u fazonu "ma kakav rodjendan" kad su deca u pitanju.
Nema treceg.
Buka u kuci i dvoristu moze da dovede policiju,buka u zgradi takodje - malci se odvedu u igraonice i sjajno,em nikome ne smeta em ne cistis nista.
Oni to pamte,uspomene iz detinjstva su veoma bitne jer ostaju.
Posle kada napune 14 sve ide na visi nivo i u bitniju pricu,gotovo je.

Ми смо се као деца радовали управо одласку у нечији стан, поготово ако до тада нисмо били у истом.
Није то само наше време, и моји су рођендане тако славили упркос завладалом тренду одласка у те синдикалне мензе.
Super, to mi se sviđa.a rodjendan se racuna samo ako je u igraonici? i ako posle cistis to se isto ne racuna u proslavu rodjendana jer jbg morao si da pocistis?
sto ce reci da do postanka igraonica niko slavio rodjendan nije, o uspomenama iz detinjstva da ne pricam
msm ljudi se zaduzuju da proslave rodjendan, da plate igraonicu, fotografa i svasta nesto a ne odvedu decu na more, meni je to jezivo ali stvarno
Lakse je kada ne mora da se cisti kuca/stan.Padne torta,prospe se nesto,utrce obuveni,ruka na kolac te na zid npr.desi se.
Deca se igraju,jure,pevaju iz sveg glasa,trce - gajbi/stanu neko zove policiju obicno kad je buka.
Lakse je a matorci rade od jutra do sutra,premoreni i nije izvodljivo da jedna osoba ili dve paze na svu decu.
Socijalni zivot dece se tako odrzava dok ne napune godine da sami idu sa drustvom,da caste - a igraonica je daleko jeftinija od mora te to poredjenje nema smisla.Na more se ide vise dana u inostranstvo za taj luksuz nemaju mnogi a ovo je jedan dan samo za decu i ne spada u luksuz.Bar ne bi trebao da bude jer je jednom godisnje i za dete.
u je padne torta, zovimo odred za ciscenje i dezinfekciju
i da, za rodjendan u igraonici ode po 300 -400 eura, jer zaboga moras da pozoves celu grupu, plus roditelje, pa torta spejs satl na tri sprata, pa profi fotograf.. za te pare moze ladno na more ili planinu leti da se ode, i to nikada necu shvatiti, da za takav rodj imas a onda ti dete ne vidi more/planinu cele godine
kapiram ja da je to trend i da svako slavi onako kako mu je draze ili lakse, ali stav - ako ne slavis u igraonici uskracujes detetu detinjstvo - je ono sto nas je i dovelo do toga da rodjendani vise namaju dusu i da se svi pozivaju jer to tako treba a ne zatio sto to tako zelis