Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro si kačila. On nema štitnu. Imao je maligni tumor, i štitna je izvađena. Posle prve terapije radiojodom ostali su depoziti u ložama gde je bila štitna. Nisu skroz uništeni, jer mu je tokom godinu i po dana tireoglobulin rastao, a njega u organizmu proizvodi samo štitna. Pa je ponovo išao na terapiju radiojodom, i sada su ćelije štitne zasvetlele obostrano na plućima. Sada se nadamo da će ih radiojod uništiti skroz.
Aha, ok kontam
U bre bas mi je zao, nisam ispratila detalje, ja sam kontala benigno bilo na stitnoj
Aj drste se
:zag:

@Metla na vestici vidi što imam novu igračku za podvodu. :mrgreen:
1000035335.jpg

Jao m sanjao juce il prekjuce gluposti i sad me zajebava. Sanjao da sam ga prevarila sa zenom, vise puta! Kaze em sam kurrva em lezbejka! Duboko se razocarao! :rotf:
Sve razumem al sto ja sirota najjebah sa zenama da ga varam hbt :lol: sto me nije navatao sa nekim frajerom, pa imam i ja dusu! Kaze ne moze jer sam ja najveci frajer, nema veceg od mene, pa si zato presla na zene! :rotf:

Akcija otpusivanja kuhinje, masina za sudove vratila vodu, pola u sebe pola u sudoperu, negde je zapusena cev.... i znali smo to vec para dana da zajebava i pametna svekrva pusti masinu za sudove 🙄...i tako zabava miliona.... Sajle ciscenje i ostale cari mirnog nedeljnog popodneva sa porodicom :aha: dok se medjusobno ne zadave sajlom :lol:
E da, i nemamo vodu ceo dan i najavljeno je do 10 veceras
Uspela sam da skuvam ruckove, a u planu mi je kolace da pravim samo mora sacekam kad se smiri ovo ludilo sa sajlama
"Kako je moja kuhinjeska kreativnost sputana od strane cevi" mogu napisem predstavu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back