- Poruka
- 4.282
Koja dva gore daj da zovem vatrogasce?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja dva gore daj da zovem vatrogasce?

Sipaj u termos da ti se nađe.Kako ću sledećih 12 dana bez korejskih kis, kis, cmok serija?![]()

Putuješ, jel da? Daj adresu roditelja da te zamenim, kad se vratiš biću usvojena i useljena.

Jesi se ti ozenio ili i dalje zivis sa roditeljimaJedem knedle sa šljivama kod mojih i pijem kafu.

Idem da odmorim dušu, ali i mozak.Sipaj u termos da ti se nađe.![]()
Teško pored onog našeg matorog deteta, uvalila se u moju sobu i moj atelje, čak je i adresu u LK promenila.Putuješ, jel da? Daj adresu roditelja da te zamenim, kad se vratiš biću usvojena i useljena.![]()

Oženio, uredno i ženu vodim sa sobom kod mojih.Jesi se ti ozenio ili i dalje zivis sa roditeljima
![]()

Ima terasa.Teško pored onog našeg matorog deteta, uvalila se u moju sobu i moj atelje, čak je i adresu u LK promenila.![]()
Veče.Dobro veče

Daj da ti nadjemo devojku i svalerku da ta majka odmori malo od tebeOženio, uredno i ženu vodim sa sobom kod mojih.![]()

Imaju dve, jedna od nekih 12 kvadrata i jedna od nekih 100 kvadrata, ali ta velika je bez krova, će izgoriš na Ssumcu.Ima terasa.
Samo lud čovek živi sa ženom i roditeljima.Ima ona fora, kuka majka sinu da nadje zenu da mu ona kuva i pere, naso sin zenu i doveo kuci, sad majka kuva i pere za oboje
![]()
Ko (ne)umije njemu dvijeIma ona fora, kuka majka sinu da nadje zenu da mu ona kuva i pere, naso sin zenu i doveo kuci, sad majka kuva i pere za oboje
![]()
i sa serijama i bez ti si papučarKako ću sledećih 12 dana bez korejskih kis, kis, cmok serija?![]()

nedirajmi patkicu, alooooooi sa serijama i bez ti si papučar
bolete mala patkica isto ti je
pozdrav : )
12 je dovoljno, oslabila sam.Imaju dve, jedna od nekih 12 kvadrata i jedna od nekih 100 kvadrata, ali ta velika je bez krova, će izgoriš na Ssumcu.

Svi mi?sine realno koji ste vi meni luzeri![]()

to je on pričo u ogledalo pustigaSvi mi?![]()
Kada čuješ Coku sa Rock radija, sve ostale su boza.Jel i vama smeta ujutru ona optimistična euforična voditeljka na Naxi national radiju ?
Muzika je savršena za jutro, ali brate, toliko optimizma za ranu zoru...