samo se pazi da ne odeš u anoreksijuNisam baš skroz, ali više ne bi ni trebalo, mada sad je teško to zaustaviti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo se pazi da ne odeš u anoreksijuNisam baš skroz, ali više ne bi ni trebalo, mada sad je teško to zaustaviti.
Znam da može, ali ako voliš da jedeš, treba čelična volja. Koja kako godine odniču, sve više slabi.Što mi to zvuči poznato... ali uvek može, samo treba pronaći razlog i dobar način borbe.
Dobro je ako je bolje.Da, kukala sam ovde danima, vrv nisi videla. Vrlo gadan problem, sada se smiruje.
I to može, uz dobar plan. Naravno, moraš da izbaciš dobar deo ugljenih hidrata i moraš da kreneš se nekim vežbama, bez toga ništa ne vredi.Znam da može, ali ako voliš da jedeš, treba čelična volja. Koja kako godine odniču, sve više slabi.
Nema šanse, moj problem nije psihičke prirode već fizičke.samo se pazi da ne odeš u anoreksiju
Duga je to priča, povezana sa svim i svačim, da ne gnjavim.Dobro je ako je bolje.
Ispratila sam nešto oko prsta na nozi, ako sam dobro razumela. Nisam to povezala sa mršavljenjem.

ma sve ti je to pomešano i psiha i somatika i ... svašta nešto još...da ne davim sad, ipak je danas praznikNema šanse, moj problem nije psihičke prirode već fizičke.
Rekla sam da sve znam, ali i dalje tvrdim da je onima koji vole da jedu teško. I sa godinama sve teže.I to može, uz dobar plan. Naravno, moraš da izbaciš dobar deo ugljenih hidrata i moraš da kreneš se nekim vežbama, bez toga ništa ne vredi.
Od danas sme da se jede grožđe.ma sve ti je to pomešano i psiha i somatika i ... svašta nešto još...da ne davim sad, ipak je danas praznik
može od PreobraženjaOd danas sme da se jede grožđe.
Može, al kod mame u kraju se poštovala gospojina, imali su vinograd svojevremeno pa se vodilo računaTad je grožđe zrelo i može da se jede.može od Preobraženja
Mi smo kod mojih u RSK na gospojinu pekli janje na ražnju i sutradan kretali nazad u Bg.Može, al kod mame u kraju se poštovala gospojina, imali su vinograd svojevremeno pa se vodilo računaTad je grožđe zrelo i može da se jede.
kod mene u RSB jedemo stišnjenu šunku na GospojinuMi smo kod mojih u RSK na gospojinu pekli janje na ražnju i sutradan kretali nazad u Bg.
pa što ždereš tolko?Briga vas sto sam ja ponovo debela strvina, vratila sam staru debljinu, i kapiram da cu i da je predjem uskoro jer zderem slatko ko luda.... Cari jojo efekta
Моцо, је л' ово значи да Барила тестенина више није сачињена од угљених-хидрата већ од протеина?

Pa gde si Sofka, nema te baš dugo?Моцо, је л' ово значи да Барила тестенина више није сачињена од угљених-хидрата већ од протеина?
Ако је тако, од сад сам им главни купац.![]()
Zato sto sam zavisnik od slatkisa i hranepa što ždereš tolko?
Pogledajte prilog 1776532
enznam šta znači al meni malo mukaМоцо, је л' ово значи да Барила тестенина више није сачињена од угљених-хидрата већ од протеина?
Ако је тако, од сад сам им главни купац.![]()
idi psihijatru družeZato sto sam zavisnik od slatkisa i hrane
Osnovacu grupu as, kao aa samo anonimni slatkoholocari
sutrta ufati bus do civilizacije dođi na kafu idemo do metleidi psihijatru druže