Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li to meni crkava ventilator :neutral:

šerovala sam neku žensku koju pratim i sad me bog kaznio

idem da se kupam i kad se vratim, ventilatore, molim te nastavi da radiš
evo sad radi

ipak baš i ne radi :(

stao je :(
au! ja bih se obesila bez klime, ali bez ventilatora bih se ubila i radikalnijom metodom
nosim u tašni mini ventilator da nikad ne dospem u situaciju u kojoj mi je ekstremno vrućina

Evo me pijem kafu.
1000035012.jpg

Dva dana rođendana tinejdžera u mom dvorištu.
Prvi dan za najbliže društvo...divljaci, vika, glasna muzika, skakanje po montažnom bazenu, par polomljenih vodenih pušaka i nekoliko probušenih dušeka. A da, i one svetleće narukvice im popucale u bazenu pa smo to čistili.
A onda drugi dan...samo devojke, društvo iz muzičke. E kad od toga nisam poludela ,nikad neću. Isto glasna muzika i urlanje, ali nešto potpuno drugačije. Igrali su neki igru "mafija" gde svaka igra traje period jedne kompozicije. A ta kompozicija je bila Betovenova treća simfonija. Tri sata te simfonije ... I onda su gledali poseide do kasno u noć. Malo malo pa se proderu oduševljeno.
Dogodine idem na vikend kad budu slavili...

Dva dana rođendana tinejdžera u mom dvorištu.
Prvi dan za najbliže društvo...divljaci, vika, glasna muzika, skakanje po montažnom bazenu, par polomljenih vodenih pušaka i nekoliko probušenih dušeka. A da, i one svetleće narukvice im popucale u bazenu pa smo to čistili.
A onda drugi dan...samo devojke, društvo iz muzičke. E kad od toga nisam poludela ,nikad neću. Isto glasna muzika i urlanje, ali nešto potpuno drugačije. Igrali su neki igru "mafija" gde svaka igra traje period jedne kompozicije. A ta kompozicija je bila Betovenova treća simfonija. Tri sata te simfonije ... I onda su gledali poseide do kasno u noć. Malo malo pa se proderu oduševljeno.
Dogodine idem na vikend kad budu slavili...
Srećan rođendan detetu.

Sledeće godine ima da unajmim neku praznu vikendicu i sve ih pošaljem tamo.
Mi smo tri dana imali proslavu u stanu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back