- Poruka
- 50.322
Ja danas ne radim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Могуће.ja bih rekla lenjost
Ma narcisoidni egocentrici, na zalost vecina upise medicinu zbog toga a ne zbog altruizmaМогуће.
Међутим, како сам у пракси већ две деценије, а мало сам допунски и школована за психолошку процену, у медицини имамо јако много нарциса и анти-социјалних поремећаја.
Заправо адаптација тог типа.
И зато мислим да је Метла у праву кад наводи сујету.
Јер сујета је ништа друго до недостатак самопоуздања, а негативне адаптације то свакако краси.
Има сигурно и лењости,као и у другим браншама.
Али медицина је специфична по томе што даје друштвени положај и др испред имена.
Зато ту хрли велики број оних којима је то на првом месту, без емпатије, без алтруизма, без хуманизма.
И када на то надодамо данашњи материјалистички уплив, идеално за поремећене људе који траже потврду од споља, јер су изнутра празни и убијени и сами са собом нису ок.

Тако је говорио и покојни проф. Јован Марић.Ma narcisoidni egocentrici, na zalost vecina upise medicinu zbog toga a ne zbog altruizma
Sujeta je onako fini izraz za gorepomenuto
Па и јесу.Jaooo sve vi znate, svi su vam u kalupima.![]()
![]()
Danas mali broj ljudi upisuje škole iz ljubavi ili želje da se bavi nečim što zaista voli da radi. Možda jedan deo onih koji upišu umetničke škola, ali i tu ima dosta proračunatih. Na žalost, klinci najviše gledaju šta mogu kasnije da naplate. Nije to toliko loše, ali ne da to bude jedino u odabiru, jer onda vodi ka svemu što si napisala.Тако је говорио и покојни проф. Јован Марић.
Slažem se, ali i dalje odbijam da baš sve ukalupim. Iako to vidim u mnogo primera. Nekako se nadam.Па и јесу.
Данас су већ толико развијени разни концепти процене личности да је просто смешно колико се све своди на забране, дозволе, недостатак граница и страхове. И наравно, незаобилазна генетика која се заправо временом и мења по утицајем разних васпитних стилова и стилова одрастања.
Епигенетика, је л' те.

Sreća onda nije teško stradanje.doxe nadaš od moga nastradaš
ne nego ti i marsi i metla da idemo kod iveSreća onda nije teško stradanje.
Aj dođi za koji dan didemo po metlu da je vodimo na kafu.
To tamo kad se marsi vrne a ti nekretnino dođi kod metle i mene u civilizaciju nebudi čobančinane nego ti i marsi i metla da idemo kod ive
@Metla na vestici kaži ovom čobanu kako se jede kod ive
Ovde čistije nego u onom betonu i zgradurinama kotebe, ne lupaj.ne nego dođite malo da se sklonite od smoga
Dve reke i puno zelenila. Bliže mi nego tebi ušumu.aha jeste da da dakako

pametniceGlasam za teleCinu kod ive![]()

koje dve reke časti ti, koliko si udaljen od dunava?Dve reke i puno zelenila. Bliže mi nego tebi ušumu.
Ajde nekretnino pomeri dupe i dođi.
To za ručak, kad dođe marsi. A kafa kod nas, ponedeljak ili utorak.Glasam za teleCinu kod ive![]()