eveline
Elita
- Poruka
- 23.012
da, voli ona nedeljom da zove ljude telefonom od 8h, to jeMora da si radela na crveno slovo?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, voli ona nedeljom da zove ljude telefonom od 8h, to jeMora da si radela na crveno slovo?![]()

Sve je dobro dok ne počne da bijeda, voli ona nedeljom da zove ljude telefonom od 8h, to je
još gore- da počne da puca u tebeSve je dobro dok ne počne da bije
ima oko, videla sam joj ispucane mete, sve pocepala u centarjoš gore- da počne da puca u tebe

Fasovaće i ona kataraktu jednog dana.ima oko, videla sam joj ispucane mete, sve pocepala u centar

ja se nadam da do toga neće doći, ali ako dodje... pamti me k'o prijatelja čuvaj me u dušijoš gore- da počne da puca u tebe
Evo evo idem da rintam, ne brini, vucko i ja cemo da zaradimo za sve vas!Djutro, samo spavate, ko će penziju da mi zarađuje.
Inače, juče sam saznala koliko sam oslabila i cifra je sumanuta, šokirana sam još uvek.
Srce moje vredno.Evo evo idem da rintam, ne brini, vucko i ja cemo da zaradimo za sve vas!

a i kad zaposli ne izdrza dugo zbog "sjajne" situacije u studiju! Elem ta faca je sad na odmoru, a danas mora da se slika kod njega u studiju jako bitan klijent. I sad opsta panika tamo, imaju dizajnere ali fotografa ni za leka....I sta su smislili, da zovu zmaja da posalje mene da odradim to.E ti sad budi pametna pa uvali klijentu svoju posetnicu koju se nadam da imaš.U svetu fotografa postoji jedna faca koja je poznatija od zmaja, jako je cenjen i poznat bla bla... Ali ta faca nece u svom studiju da zaposli jos fotografaa i kad zaposli ne izdrza dugo zbog "sjajne" situacije u studiju! Elem ta faca je sad na odmoru, a danas mora da se slika kod njega u studiju jako bitan klijent. I sad opsta panika tamo, imaju dizajnere ali fotografa ni za leka....I sta su smislili, da zovu zmaja da posalje mene da odradim to.
Je l ima neko da nije supalj hbt...

Nemojte se nervirati Metlo, nije vredno... ionako će sve to prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš...U svetu fotografa postoji jedna faca koja je poznatija od zmaja, jako je cenjen i poznat bla bla... Ali ta faca nece u svom studiju da zaposli jos fotografaa i kad zaposli ne izdrza dugo zbog "sjajne" situacije u studiju! Elem ta faca je sad na odmoru, a danas mora da se slika kod njega u studiju jako bitan klijent. I sad opsta panika tamo, imaju dizajnere ali fotografa ni za leka....I sta su smislili, da zovu zmaja da posalje mene da odradim to.
Je l ima neko da nije supalj hbt...
Nemam niti smem da imamE ti sad budi pametna pa uvali klijentu svoju posetnicu koju se nadam da imaš.
U poslu i ljubavi sve je dozvoljeno.![]()

Ma jok, nije me iznerviralo, meni je to rutinski posao, nego mi je tragikomicno koliko je neko ko je sega mega ime ustvari supalj ko cediljkaNemojte se nervirati Metlo, nije vredno... ionako će sve to prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš...
E njesra.Nemam niti smem da imam![]()
čuo sam da kažu šupalj ko babin zub ili ko crkveno zvono ali ovo za cediljku mi je novina!Ma jok, nije me iznerviralo, meni je to rutinski posao, nego mi je tragikomicno koliko je neko ko je sega mega ime ustvari supalj ko cediljka
Sad i nasi postali caci, na samoglasnik se deli rec

To mi prvo palo na pametčuo sam da kažu šupalj ko babin zub ili ko crkveno zvono ali ovo za cediljku mi je novina!

Šta kažeš babo, ne čuje deda?Petarde se čuju, pojako.