eveline
Elita
- Poruka
- 23.012
slažem senemože
nema vikenda kad ja radim u subotu, pa makar i par sati
alarm na telefonu je zločin protiv čovečnosti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slažem senemože
Ja šljakam kad stignem, nedelja mi u najavi.slažem se
nema vikenda kad ja radim u subotu, pa makar i par sati
alarm na telefonu je zločin protiv čovečnosti

au! ja bih se obesila bez klime, ali bez ventilatora bih se ubila i radikalnijom metodomda li to meni crkava ventilator
šerovala sam neku žensku koju pratim i sad me bog kaznio
idem da se kupam i kad se vratim, ventilatore, molim te nastavi da radiš
evo sad radi
ipak baš i ne radi
stao je![]()

zatišje pred buru?Sta je misevi, tisina a![]()
jao, pa i ti još uvek imaš taj stočić! i ja imam dvaEvo me pijem kafu.
Pogledajte prilog 1768883
Imamo sva tri, obožavam ih.jao, pa i ti još uvek imaš taj stočić! i ja imam dva

Ja pola sata već blenem u nebo i ništa, nijedan meteor, ni kometa, ništa... samo poneka zvezda, stoji ne mrda... tužan samIzgleda da je pola Srbije krenulo na kišu meteora, totalni kolaps čak i tamo gde ga nikad nije bilo.

Moji su prva tura, ona sa sjajnim lakom, malo masivniji, oblih ivica. Godinama su se prodavali, pa su bile razne verzije. Moj treći je postradao nekom prilikom, al dva su još tu.Imamo sva tri, obožavam ih.![]()
Srećan rođendan detetu.Dva dana rođendana tinejdžera u mom dvorištu.
Prvi dan za najbliže društvo...divljaci, vika, glasna muzika, skakanje po montažnom bazenu, par polomljenih vodenih pušaka i nekoliko probušenih dušeka. A da, i one svetleće narukvice im popucale u bazenu pa smo to čistili.
A onda drugi dan...samo devojke, društvo iz muzičke. E kad od toga nisam poludela ,nikad neću. Isto glasna muzika i urlanje, ali nešto potpuno drugačije. Igrali su neki igru "mafija" gde svaka igra traje period jedne kompozicije. A ta kompozicija je bila Betovenova treća simfonija. Tri sata te simfonije ... I onda su gledali poseide do kasno u noć. Malo malo pa se proderu oduševljeno.
Dogodine idem na vikend kad budu slavili...
Mora da si radela na crveno slovo?Da vam se pohvalim, crklo mi u stanu frizider, ves masina, struja u kuhinji. Sam sveti bog zna sta je sismis sjebala pa je uspela da utepa struju u kuhinji. A dva aparata da u istom mesecu crknu mi je rekord!