Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@pura moca divi se!
1000034583.jpg

Da vam se pozalim, u avgustu imamo dva 18.rodj i jedno krstenje
Treba li da poentiram da je m kum na jednom 18. i krstenju :fdlan:
Oce neko kupi bubrege? Ja nudim sa malo peska i vodenom cistom a m sa kamenjem i vodenom cistom, navali narode rasprodaja!
eto a da si se za mene udala išli bismo na parastose da džabe krkamo a ovako imaj troškove ofco jedna

Auuu sta me snadje!!!
Dobila sam dve haljine na poklon od komsinice iz butika :pljus:
Nesto caskale oko ovih slavlja sto imamo u avgustu i ona me ubaci u butik da isprobavam haljine, pa mi pokloni dve. Ja mislila aj da kupim al na rate jer su skupe, ma kakvi nece ni da cuje :pljus:
:zaljubljena: ja sam u soku
Kakva divna komšinica, aj sad foto. :rtfm:
ja dobijem spanać koji niko neće da jede, ogavan li je majko moja. :rotf:

Kod Dušana u kuhinji ostale da se završe neke sitnice. Jedna vrata oštećena u transportu, zaboravio majstor lajsnu da ponese, pogrešno izmerio visinu ormara u kupatilu... Dogovorimo se da dođe danas u 15h da to završi. Ja kao budala sedela do 17h u stanu, zvala ga, čekala ga, on nit se javlja niti dolazi... Još uvek se nije javio.
:aha: Pojela bih se živa da smo dali sve pare.

Kakva divna komšinica, aj sad foto. :rtfm:
ja dobijem spanać koji niko neće da jede, ogavan li je majko moja. :rotf:
E uzmi u obzir da u crnoj nisam upertlana, kad se upertla bude bolji deo oko struka, uze bude, ja je drzim pozadi :lol:.... brzinski smo fotnule, kasno se setile da slikamo...
Jedva smo nasle da mogu da udjem :rotf:

Ona zena radi svoje haljine, nije preprodavac, i pravi male brojeve, a ja imam jako siroka ledja i stomak u odnosu na ostatak tela i to me zeza za vecinu haljina. Uspele smo da me ubacimo u ove dve :rotf: isprobala sam 5-6 al dzaba ne mozes zakopcati...
Ja bih radije neke druge boje, na plavo ljubocasto zeleno, ima ona sjajne dezene jer bira blesave materijale bas po mom ukusu, ali dzaba zeno ne mogu da udjem u njih :lol:

1000004435-removebg-preview.png1000004431-removebg-preview.png

E uzmi u obzir da u crnoj nisam upertlana, kad se upertla bude bolji deo oko struka, uze bude, ja je drzim pozadi :lol:.... brzinski smo fotnule, kasno se setile da slikamo...
Jedva smo nasle da mogu da udjem :rotf:

Ona zena radi svoje haljine, nije preprodavac, i pravi male brojeve, a ja imam jako siroka ledja i stomak u odnosu na ostatak tela i to me zeza za vecinu haljina. Uspele smo da me ubacimo u ove dve :rotf: isprobala sam 5-6 al dzaba ne mozes zakopcati...
Ja bih radije neke druge boje, na plavo ljubocasto zeleno, ima ona sjajne dezene jer bira blesave materijale bas po mom ukusu, ali dzaba zeno ne mogu da udjem u njih :lol:

Pogledajte prilog 1763118Pogledajte prilog 1763117
Ma ekstra su i ako smem mišljenje da bacim, ova mala ljubičasta za svadbu, a tamna za krštenje jerbo si kuma. :super::heart:

Kod Dušana u kuhinji ostale da se završe neke sitnice. Jedna vrata oštećena u transportu, zaboravio majstor lajsnu da ponese, pogrešno izmerio visinu ormara u kupatilu... Dogovorimo se da dođe danas u 15h da to završi. Ja kao budala sedela do 17h u stanu, zvala ga, čekala ga, on nit se javlja niti dolazi... Još uvek se nije javio.
:aha: Pojela bih se živa da smo dali sve pare.
Pa stvarno nije fer, mnogo su bezobrazni. Ima posla na sve strane, može im se da ucenjuju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back