- Poruka
- 4.160
Fali neka grickalica, čisto balansa radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma ima sve, za većinu ne znam šta je, ne mogu da prepoznam a na malom broju proizvoda piše na našem.Pa ne vidi se. Jel ima tamo po tim radnjama ona njihova suva govedina, kao štapići izgleda ili suve papaline, sardine šta li su već?
Meni bilo fino napolju... u autu a radi klima na max.Ne moze da se sedi napolju u 9 ujutru, evo sedim u hladu u dvoristu i kapiram da ne mogu da disem
![]()

)
jel carnexPohovani mesni narezak
Neznam nisam gledo ambalažu moro sam da žder... jedemjel carnex
samo taj priznajemProverio, jeste Carnex.
Jeo sam i druge, za svinju je sve dobrosamo taj priznajem
nema kriterije ni za nareske ni zapiiivoooJeo sam i druge, za svinju je sve dobro
Dinju mogu da jedem samo kad je dobro ohladjena.Slađe su od ovih drugih i imaju jači miris. Nisam ljubitelj dinja, više volim lubenice.
Sad znam, služili su u Vrnjačkoj Banji. Bila sam 10 dana u Vrnjačkoj Banji.Ima je već godinama , moguće nisi obratila pažnju , one malo zelenkaste
Ni tada, miris mi je prejak. Ali zato lubenicu jedem kašikom, ko da se muči seckanjem.Dinju mogu da jedem samo kad je dobro ohladjena.
E jeste vi neke sisice mekane, pazi dinja ima prejak miris?Ni tada, miris mi je prejak. Ali zato lubenicu jedem kašikom, ko da se muči seckanjem.![]()

nisam bila sto godinaKad pomenu vrnjcku banju, au al su je unistili, ono setaliste sad ko knez mihajlova na steroidima![]()
Izvinjotka, nismo svi top gun sise ko ti, neki smo slabašne dušice ko maslačak, vetar dune i puf nema nas.E jeste vi neke sisice mekane, pazi dinja ima prejak miris?
Jedem ne biram, dinja il' lubenica, mmmmmmm

Ja 90ih bila puno puta i pre neki dan posle toliko god, au sve bre moraju da sjebu sa izgradnjom i kaficima....nisam bila sto godina