Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pijaca je mesecima nenormalna, ja vise nista ne uzimam na pijaci jer je skuplje od marketa
Mi bili danas na pijaci, grčke trešnje 900 din i sve ostalo preskupo. Da nije dvoje-troje prodavaca koje znam da imaju svoje proizvode, ne bih išao, već sve u marketima. Ionako većina kupuje na kvantašu, videli zemlju i baštu nisu.

Mi bili danas na pijaci, grčke trešnje 900 din i sve ostalo preskupo. Da nije dvoje-troje prodavaca koje znam da imaju svoje proizvode, ne bih išao, već sve u marketima. Ionako većina kupuje na kvantašu, videli zemlju i baštu nisu.
Ja danas uzela kajsije samo, zrelije su na pijaci nego u radnji....inace ova nasa pijaca ovde je zlo sa cenama, kod mene u centru su jeftinije

Ja bih ovo, čiz kejk od belgijske čokolade. Al neeemaaa. :rida:
1753390575292.png

Liči na Saher tortu koju pravim oduvek pa sam postala majstor. Zanimljivo , prvi put kad sam je pravila je bila nenadmašna jer se nisam držala principa kad se ohladi - preliti :lol:
Pravila sam je za prvi detetov rođendan i to prvi put. Uspela je neviđeno, mada mal'ne umreh od mućenja, traje bre ko gladna godina. Nisam više nikad, recept bio iz narodnog kuvara. Posle sam prešla na jednostavnije, jesam nemajka i tako to. :think:

Pravila sam je za prvi detetov rođendan i to prvi put. Uspela je neviđeno, mada mal'ne umreh od mućenja, traje bre ko gladna godina. Nisam više nikad, recept bio iz narodnog kuvara. Posle sam prešla na jednostavnije, jesam nemajka i tako to. :think:
Moj je iz nekog manjeg kuvara , ne seče se torta - pa je jednostavnije - ne stavlja se džem od kajsije. Da razbijem taj čokoladni efekat služim je sa kuglom sladoleda npr od vanile.
Možemo li da promenimo temu ? :lol::balavi:

Je l koristio neko figaro za kosu?
Nisam nikad, ocu da probam imam ih u spaizu od zeta....ali ne znam je l ide na mokru ili suvu kosu?
Imam i pegle za kosu, videla sam moze i sa njima lokne, al pojma nemam kako....spalicu se :lol:
Najbolje je na poluvlažnu i nemoj dugo držati uvijen pramen, tipa odbrojiš do 20 i odviješ.
I pazi na onaj gornji deo, ume da bude baš vreo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back