- Poruka
- 121.949
Pijaca je mesecima nenormalna, ja vise nista ne uzimam na pijaci jer je skuplje od marketa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi bili danas na pijaci, grčke trešnje 900 din i sve ostalo preskupo. Da nije dvoje-troje prodavaca koje znam da imaju svoje proizvode, ne bih išao, već sve u marketima. Ionako većina kupuje na kvantašu, videli zemlju i baštu nisu.Pijaca je mesecima nenormalna, ja vise nista ne uzimam na pijaci jer je skuplje od marketa
Ja danas uzela kajsije samo, zrelije su na pijaci nego u radnji....inace ova nasa pijaca ovde je zlo sa cenama, kod mene u centru su jeftinijeMi bili danas na pijaci, grčke trešnje 900 din i sve ostalo preskupo. Da nije dvoje-troje prodavaca koje znam da imaju svoje proizvode, ne bih išao, već sve u marketima. Ionako većina kupuje na kvantašu, videli zemlju i baštu nisu.
500 din kajsije, preskupo.Ja danas uzela kajsije samo, zrelije su na pijaci nego u radnji....inace ova nasa pijaca ovde je zlo sa cenama, kod mene u centru su jeftinije
Uzas bre, uzela pola kile da me zelja mine500 din kajsije, preskupo.

ješću dinjuZbuckala sam bananu, jagode, plazma, badem mleko, sad srcem smuti iz krigle za pivo, m pada u nesvest, blasfemija
![]()
Ja pojeo, odlična baš!ješću dinju
Za decu i penzionere, dosadno.

Prvi put sam čula da postoji ananas dinja.ješću dinju
Ima je već godinama , moguće nisi obratila pažnju , one malo zelenkastePrvi put sam čula da postoji ananas dinja.
Liči na Saher tortu koju pravim oduvek pa sam postala majstor. Zanimljivo , prvi put kad sam je pravila je bila nenadmašna jer se nisam držala principa kad se ohladi - preliti

Pravila sam je za prvi detetov rođendan i to prvi put. Uspela je neviđeno, mada mal'ne umreh od mućenja, traje bre ko gladna godina. Nisam više nikad, recept bio iz narodnog kuvara. Posle sam prešla na jednostavnije, jesam nemajka i tako to.Liči na Saher tortu koju pravim oduvek pa sam postala majstor. Zanimljivo , prvi put kad sam je pravila je bila nenadmašna jer se nisam držala principa kad se ohladi - preliti![]()

Slađe su od ovih drugih i imaju jači miris. Nisam ljubitelj dinja, više volim lubenice.Prvi put sam čula da postoji ananas dinja.
Moj je iz nekog manjeg kuvara , ne seče se torta - pa je jednostavnije - ne stavlja se džem od kajsije. Da razbijem taj čokoladni efekat služim je sa kuglom sladoleda npr od vanile.Pravila sam je za prvi detetov rođendan i to prvi put. Uspela je neviđeno, mada mal'ne umreh od mućenja, traje bre ko gladna godina. Nisam više nikad, recept bio iz narodnog kuvara. Posle sam prešla na jednostavnije, jesam nemajka i tako to.![]()

Skroz, prevruće je za te egzibicije.Moj je iz nekog manjeg kuvara , ne seče se torta - pa je jednostavnije - ne stavlja se džem od kajsije. Da razbijem taj čokoladni efekat služim je sa kuglom sladoleda npr od vanile.
Možemo li da promenimo temu ?![]()

Najbolje je na poluvlažnu i nemoj dugo držati uvijen pramen, tipa odbrojiš do 20 i odviješ.Je l koristio neko figaro za kosu?
Nisam nikad, ocu da probam imam ih u spaizu od zeta....ali ne znam je l ide na mokru ili suvu kosu?
Imam i pegle za kosu, videla sam moze i sa njima lokne, al pojma nemam kako....spalicu se![]()