- Poruka
- 121.953
Ja se bojim da ne spalimNajbolje je na poluvlažnu i nemoj dugo držati uvijen pramen, tipa odbrojiš do 20 i odviješ.
I pazi na onaj gornji deo, ume da bude baš vreo.

Znaci na polu vlaznu, ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se bojim da ne spalimNajbolje je na poluvlažnu i nemoj dugo držati uvijen pramen, tipa odbrojiš do 20 i odviješ.
I pazi na onaj gornji deo, ume da bude baš vreo.

Ipak drži mobilni sa brojem hitne pored sebe. Zlu netrebaloJa se bojim da ne spalim
Znaci na poli vlaznu, ok

Da, tako je najbolje.Ja se bojim da ne spalim
Znaci na polu vlaznu, ok
Dobro, kad već oćeš, dva prsta debeo sloj čokolade, hrmpf, džem se ni ne oseti.Saher torta nije torta, to je dzem na leba
Ajmo svadjanje sad![]()

Otišla mlađa ćera kod starije, ženče i ja sami, serija i sodžu.Dobro, kad već oćeš, dva prsta debeo sloj čokolade, hrmpf, džem se ni ne oseti.
![]()

Hjooooooj što me majka napravi ovako finu, sad bi lanula al ću oćutim.Otišla mlađa ćera kod starije, ženče i ja sami, serija i sodžu.![]()

vi matorci baš umete da uživate svaka častOtišla mlađa ćera kod starije, ženče i ja sami, serija i sodžu.![]()

Ko ti brani, nađi sebi jednu DOBRU devojku pa i ti uživaj.vi matorci baš umete da uživate svaka čast![]()

Mehanički nekom oštrom alatkom, a možeš i da pokušaš sa benzinom. Mi smo sipali kerozin po tim linijama na pisti gde krene da raste trava.Prala sam spoljno stepenište kompresorom, neću više nikad, sva sam mokra a sad i fasadu moram da perem jer je prskala prašina sa stepeništa. Ne znam postoji li drugi način da se iz fugni i ćoškova skine mahovina osim kompresorom ?

Sad si se setila da kažeš, e pa kasno Marko.Ko ne mora nemoj da se zajebe da izadje napolje
Ovo je strasno

Pa sad sam izaslaSad si se setila da kažeš, e pa kasno Marko.![]()
![]()
Koji bre vikend? Danas petak? Kad pre?Pa sad sam izasla
Dovukla se kuci jedva, okupala s vrata, sad sam pravo da ti kazem zbuckala ledenu kafu i digla krake, vikend moze da pocne
Koji bre vikend? Danas petak? Kad pre?

Evo žena i ja pijemo kafu, a pas mi u krilu leži i čeka negaradicu.Sad mi se jede lubenica.
Ne znam kako vi al ja sam sebi dosadila, bar nisu kiseli krastavci sačuvaj bože.![]()
Idila, šta drugo reći. Mlađe dete je još u izgnanstvu kolko vidim.Evo žena i ja pijemo kafu, a pas mi u krilu leži i čeka negaradicu.
Daj bre čoveku da gricne nešto mučitelju. 
Otišla mlađa kod starije da spava (ona je godinama u mojoj sobi i mom ateljeu, kod bake i deke u stanu) a draga i ja sutra idemo tamo do njih na ručak i da pokupimo malu.Idila, šta drugo reći. Mlađe dete je još u izgnanstvu kolko vidim.
A šta je nagrada i zašto čeka?Daj bre čoveku da gricne nešto mučitelju.
![]()

da, znam, hteo si da se zapanjimKo ti brani, nađi sebi jednu DOBRU devojku pa i ti uživaj.![]()
Kažu da uz dobru devojku ide čaša dobrog vina.da, znam, hteo si da se zapanjim![]()