- Poruka
- 121.946
Danas pravim tortu, neka moja izmisljotina, ali posto su maline skupe nasla sam jagode 400gr 200 din u lindi, masala, dve kese kostaju manje nego jedna malina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mardž živa nisam da saznam kako si mu objasnila da se džabe trudi?Idem da ubijem malog Grka, sad je već dosadan.
Sedi ćerka ispred smeštaja a neki Grčić već 20 krugova optrčava oko kuće, jadan, dušu će ispustiti, a ona ni pogled. Sva se iznenadila kad sam joj rekla.
Pa reko, koja budala bi bez razloga trčala oko zgrade u dvorištu kad je plaža na 20 m i šuma na 10.
Bolje da mu ja skratim muke nego da živi u neznanju da džabe trči.

Ček, o kojim je godinama reč?Idem da ubijem malog Grka, sad je već dosadan.
Sedi ćerka ispred smeštaja a neki Grčić već 20 krugova optrčava oko kuće, jadan, dušu će ispustiti, a ona ni pogled. Sva se iznenadila kad sam joj rekla.
Pa reko, koja budala bi bez razloga trčala oko zgrade u dvorištu kad je plaža na 20 m i šuma na 10.
Bolje da mu ja skratim muke nego da živi u neznanju da džabe trči.
Nisam morala, pogledala ga je i prevrnula očima na belo...više nije prolazio.Mardž živa nisam da saznam kako si mu objasnila da se džabe trudi?![]()
Carica.Nisam morala, pogledala ga je i prevrnula očima na belo...više nije prolazio.

Pa kako u tim godinama ne vidi malog grčića?

Ma koga zabole auto, brod, bre! i hotel!Ovde su u smeštaju sve Grci, i mislim da nisu golje, ako je po kolima kojima dolaze. A dolaze samo vikendom jer su svi stanovi njihovi.
Mi smo se uvalili kod jednog prijatelja Grka koji je izgleda neki poznat kompozitor i tekstopisac za njihove pevače. Puštao je on nama neke spotove i ima svoj radio.
Tako da je verovatno i Grčić od te sorte, ali to nju ne radi.

Sa 15 godina da je radi to što neko ima lovu? Dobro je što je ne radi, normalna je.Ovde su u smeštaju sve Grci, i mislim da nisu golje, ako je po kolima kojima dolaze. A dolaze samo vikendom jer su svi stanovi njihovi.
Mi smo se uvalili kod jednog prijatelja Grka koji je izgleda neki poznat kompozitor i tekstopisac za njihove pevače. Puštao je on nama neke spotove i ima svoj radio.
Tako da je verovatno i Grčić od te sorte, ali to nju ne radi.
Brod ima i sama...doduše jedrilicu, sportsku, i to njoj dosta. U stvari i nema je stvarno, nego je klubska, ali se vodi kao njena. Mi je popravljamo.Ma koga zabole auto, brod, bre! i hotel!![]()
a ja jutros u 4Juce sam se u 8 komirala![]()

Jao i mi svekra treba da nagovaramo za tu operaciju, on se opire, i tako....Metla je vrlo gostoljubiva.
Ja sedim od 3 sata. Sa povremenim ustajanjem da pijem vode i idem u wc. Protekla nedelja mi je bila haos. Mnogo torti, velika odgovornost, konstantan stres.. U svoj toj ludnici vodila dedu na pripremni pregled za operaciju katarakte... Danas sam završila ručak, odnela mami, došla kući, sela, i ne pomeram se...
Kaže Sava, kada je teško, samo misli koliko para ćeš dobiti kada prođe vikend. Bude malo lakše glavi, ali noge ne priznaju novce.![]()
I moj se opirao, pa kada je dočekao da uopšte ne vidi, sada ne može da dočeka operaciju.Jao i mi svekra treba da nagovaramo za tu operaciju, on se opire, i tako....
Gosti su nam pokvarili dan, tako je to kad imas posla sa familijom...
Ovaj dobio uput za vma al nece ni da cuje, a nisu mu sad produzili vozacku zbog toga. Nas najvise brine sto kad oslepi ce da padne na teret svekrvi, samo joj jos to faliI moj se opirao, pa kada je dočekao da uopšte ne vidi, sada ne može da dočeka operaciju.
Mom je savetovano da operiše pre pet, šest godina, on tada video dobro na levo oko, i nije hteo ni da čuje za operaciju. U međuvremenu se na desnom katarakta pogoršala, pojavila se i na levom, i sada je poluslep.
Pritom, u privatnim klinikama gde operišu o trošku Pio fonda, neće da ga operišu, jer je velika verovatnoća da se iskomplikuje, i da mora biti zadržan u bolnici. A u državnim nigde ne može da dođe na red. Jedva smo iščačkali ovo u Novom Sadu, i nadam se da je blizu kraj priče sa kataraktom.
Gore, dete ufatiš za ruku i vodiš, nema buniš, matori se ritaju i nalaze milion izgovora jer su kukavice, ne pitaj kako znam.Ovaj dobio uput za vma al nece ni da cuje, a nisu mu sad produzili vozacku zbog toga. Nas najvise brine sto kad oslepi ce da padne na teret svekrvi, samo joj jos to falitako da moramo da ga ganjamo
Hbt tvrdoglavi starci, ko deca su...

Eto, neko čeka termin mesecima, neko dobije odmah. Mi se od juna prošle godine zezamo sa tim. I rekli su nam da će brže doći na red u privatnoj klinici, što je istina, ali džabe kada neće da ga operišu. U dve je odbijen, i u Profesionalu u Zemunu su mi rekli da ga mogu voditi od jedne do druge privatne klinike, niko neće hteti da ga operiše. Mora u državnu ustanovu, za državnu ne može da dobije termin. Ludnica. Sada čekam da mi jave datum operacije. Bio je na pregledu kod očnog, anesteziolog rekao da može da se operiše, sada čekamo termin.Ovaj dobio uput za vma al nece ni da cuje, a nisu mu sad produzili vozacku zbog toga. Nas najvise brine sto kad oslepi ce da padne na teret svekrvi, samo joj jos to falitako da moramo da ga ganjamo
Hbt tvrdoglavi starci, ko deca su...
Ma nema termin, samo uput, tek treba se zakaze pregled na vma pa onda tamo i operacija, ko zna kad ce.... Al on nece ni pregled da mu zakazemoEto, neko čeka termin mesecima, neko dobije odmah. Mi se od juna prošle godine zezamo sa tim. I rekli su nam da će brže doći na red u privatnoj klinici, što je istina, ali džabe kada neće da ga operišu. U dve je odbijen, i u Profesionalu u Zemunu su mi rekli da ga mogu voditi od jedne do druge privatne klinike, niko neće hteti da ga operiše. Mora u državnu ustanovu, za državnu ne može da dobije termin. Ludnica. Sada čekam da mi jave datum operacije. Bio je na pregledu kod očnog, anesteziolog rekao da može da se operiše, sada čekamo termin.