- Poruka
- 4.165
Napolju je pakao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad je pukla u odnosu na pre 20 godSutra u vrnjacku banji poslom, nisam bila 20 i kusir godina tamo hbt![]()
Ovde u komšiluku?'jel gužva?Ja bila na bazenu, malo da se spasem vrućine.
Ovde u komšiluku?'jel gužva?
To nije daleko. Jel možeš da uđeš ako kupiš ulaznicu ili mogu samo gosti objekta?U Dobanovcima. Nije.
To nije daleko. Jel možeš da uđeš ako kupiš ulaznicu ili mogu samo gosti objekta?
Znam, Imamo gospođa i ja par slobodnih dana uskoro, pa smo hteli da se brčnemo. Za sad vodi Jakovo, ali ni ovo nije loše. Cene su po 1000 din koliko vidim. Jel u Dobanovcima idu leželjake uz kartu?Kupuju se ulaznice.

Čudi me sto ne pitaš dal ide i lubenica uz kartuZnam, Imamo gospođa i ja par slobodnih dana uskoro, pa smo hteli da se brčnemo. Za sad vodi Jakovo, ali ni ovo nije loše. Cene su po 1000 din koliko vidim. Jel u Dobanovcima idu leželjake uz kartu?
Jel ima to negde, daj adresu!?Čudi me sto ne pitaš dal ide i lubenica uz kartu![]()

Znam, Imamo gospođa i ja par slobodnih dana uskoro, pa smo hteli da se brčnemo. Za sad vodi Jakovo, ali ni ovo nije loše. Cene su po 1000 din koliko vidim. Jel u Dobanovcima idu leželjake uz kartu?
Stvarno? Šta je problem, voda, gužva ili nešto treće?Jakovo je živo sr***, bila jednom i nikad više.
Idu ležaljke uz kartu.
Kakav klasican? Laseri?Moj svekar je danas neuspešno operisao kataraktu, te je ostao u bolnici. Nije uspelo na klasičan način, pa će sutra probati na neki drugi.
Ulazim iz šetnje, piči Kpop, ženske spremaju neku večeru pa uskoro krećemo da gledamo neki triler, naravno korejski. A najavili mi da sutra idemo do kineza u kupovinu.Previše tvrda izgleda i ne može ultrazvukom.

Mirno spavaj, Veliki Manitu će sve da sredi, koske kažu iznenadan priliv na kartici, aho!!!Ulazim iz šetnje, piči Kpop, ženske spremaju neku večeru pa uskoro krećemo da gledamo neki triler, naravno korejski. A najavili mi da sutra idemo do kineza u kupovinu.
QQ meni.![]()