Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Laserom, neki uobičajeni metod. Ali, pošto je katarakta stara, ne može tako. Mora drugi metod koji radi neka druga doktorka, zato je ostao u bolnici.
Jednom smo ga vodili u Borču, jednom u Zemun, jednom u Novi Sad na pregled. Danas ga odveli u Novi Sad, i mora ići bar još dva puta. To je najmanje šest odlazaka.
I to sve zato što nije hteo da operiše kad je trebalo.

Ulazim iz šetnje, piči Kpop, ženske spremaju neku večeru pa uskoro krećemo da gledamo neki triler, naravno korejski. A najavili mi da sutra idemo do kineza u kupovinu.
QQ meni. :lol:
Mirno spavaj, Veliki Manitu će sve da sredi, koske kažu iznenadan priliv na kartici, aho!!!
1753215959802.png

Odvukoh se jutros rano na pijacu. Dakle, ovo je užas, nisam bila mesecima, ovo je zlo i naopako od cena. Jedna glavica belog luka 50 dindži, dal su normalni? Svi imaju iste cene, jutarnji dogovor je pao i uopšte se ne treba mučiti i obilaziti tezge. Na pamet mi više ne pada da kotrljam na pijacu, sve imam na 50 m od kuće.
Inače noćas oka sklopila nisam, boli, ne kao pre ali dovoljno da ne spavam, a nemam više trodona, brufenu treba baš dugo da deluje. Došlo blizu ono što je bilo daleko, tjah.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back