Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima caka vadi se taj filter i reprogrami se komp auta da ne cita to ko gresku
Mi nismo dirali jer ne pravi za sada problem
Al kome pravi valja to iscupati
Naravno to moze ovde, van eu da se radi, tu ne smes nista

A ima al nema ovde nista od toga.
Tj možda bi i moglo al ovde je radni sat majstora oko 200e pa nam se nešto ni ne mili. Žmu ga održava koliko može i hoće a za dalje ćemo videti.

A ima al nema ovde nista od toga.
Tj možda bi i moglo al ovde je radni sat majstora oko 200e pa nam se nešto ni ne mili. Žmu ga održava koliko može i hoće a za dalje ćemo videti.
Ne moze u eu jer taj filter stiti kobajagi okolinu od izduvnih otrova. Ti kad voizis takav auto sa iscupanim filterom po eu i hipoteticki neko te provali ide kazna astronomska
To moze samo van eu
Tako da u eu ide fora ciscenje filtera i to mora cesto se radi....

Ne moze u eu jer taj filter stiti kobajagi okolinu od izduvnih otrova. Ti kad voizis takav auto sa iscupanim filterom po eu i hipoteticki neko te provali ide kazna astronomska
To moze samo van eu
Tako da u eu ide fora ciscenje filtera i to mora cesto se radi....

Nije hipotetički, vrlo je provaljivo - na tehničkom se meri količina nedozvoljenih supstanci u izduvnim gasovima, keke 😬

Bukvalno je kako kažeš, kako ljudi bez klime prolaze ne smem ni da mislim.
Vetar dodatno pravi pičvajz, a idu i neki oblaci pa je kao u ekspres loncu.
Srećom si na odmoru i ne radiš.

Evo ga pljusak i sad sija sunce...apokalipsa direktan prenos.
Ja sam godinama u stanu bez klime, to je pakao, bukvalno ti se slosi kad je dan ko danas pun vlage, pa se tusiras hladnom vodom pa setas po stanu tako mokar, da ne bi pao u nesvest
Ne ponovilo se :pop:

Ja sam godinama u stanu bez klime, to je pakao, bukvalno ti se slosi kad je dan ko danas pun vlage, pa se tusiras hladnom vodom pa setas po stanu tako mokar, da ne bi pao u nesvest
Ne ponovilo se :pop:
Takođe godinama, spavaš ako uspeš i cediš se, jao fuj.
Sad nije loše, ima promaje sve mi otvoreno.

Poslednja izmena:
1751916728420.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back