pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.296
Mi, plivači čekamo kad je lepše za plivanje. Mrzim jako sunce , svetla sam i neću da gorim i blješti oko vode i u vodi - ne mogu da plivam lepo.Zašto čekaš, jesul u 5 manji talasi ili je oseka?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi, plivači čekamo kad je lepše za plivanje. Mrzim jako sunce , svetla sam i neću da gorim i blješti oko vode i u vodi - ne mogu da plivam lepo.Zašto čekaš, jesul u 5 manji talasi ili je oseka?![]()
Neumeš da plivaš po danu?Mi, plivači čekamo kad je lepše za plivanje. Mrzim jako sunce , svetla sam i neću da gorim i blješti oko vode i u vodi - ne mogu da plivam lepo.

videti prethodnu porukuNeumeš da plivaš po danu?![]()

Kad imaju dobro vladanjePiksi, jel vam nekad puste vodu u taj bazen?

Čekaju mene da dođem. Pre toga , svet ne postoji.Piksi, jel vam nekad puste vodu u taj bazen?
Jel se okreću pemzijoneri na bazenu za tobom?Nisi znao?
Ne. Oni se teško okreću.Jel se okreću pemzijoneri na bazenu za tobom?

To ti misliš, ali vide ti oni svaki pokret zadnjice.Ne. Oni se teško okreću.

Vetar i promena pritiska i eto sjajne kombinacijeVesela subota, čekam terensku, probudila se sa napadom astme,
pa zar nisam ja jedna srećna žena.![]()

Ma smaranje, evo odoše baš su bile fine, 100 gr infuzije, dva lemoda i pola aminofilina, sad mi se vrti u glavi i još 4 dana da dolaze.Vetar i promena pritiska i eto sjajne kombinacije
Ne daj se![]()

Disanje je precenjenoMa smaranje, evo odoše baš su bile fine, 100 gr infuzije, dva lemoda i pola aminofilina, sad mi se vrti u glavi i još 4 dana da dolaze.
Pokušala sam da izbegnem al me ufatiše i ne puštaju.
Ostala sam bez Simbikorta, on me drži u normali, retko me ovako uguši, ovo je drugi put od kako sam ovde da nekoga moram zvati.
Joj što je lepo disati.![]()
samo trosis bre kiseonik 
Da pređem na azot?Disanje je precenjenosamo trosis bre kiseonik
![]()

I to tecni!Da pređem na azot?![]()