Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imate bre, samo glumi odmetnika trenutno, otišao gde on hoće, al Lesi se vraća kući sutra. :super:
Sad javio majstor tek u utorak prepodne bi trebalo da je gotov :fdlan: nisu stigli danas delovi a trebali su

Bored Over It GIF

E hebga, put otpada?
Ne znam, kad se budem cula da zmajem saznacu, kapiram da moze da ostane, svejedno je njima da li cemo od pon do petka ili utorka do petka.... Kad mi se javi saznacu....
Nego me smara to majstorovo razvlacenje, te nisu stigli delovi, pa ce u pon da ide on po njih, ali on ne radi u ponedeljak jer je neki svetac jelte ce da ide u pakao pa ce u utorak ujutru da ga radi. More znas sta :tiganj:

Moja zaovica živi daleko od centra Zlatibora. Ima i brdo, i šuma, i kozija staza, i divlje jagode...A opet možeš u centar pešaka. Malo je teže nazad, jer je uzbrdo, ali ja volim da šetam kada odem. Nadam se da ću sada češće ići.
Nisam fan zlatibora em zbog grada em zbog golih pasnjaka kojih je puno
Nekako mi vise prija recimo tara fazon, cetinarske sume i pitomije je (dok i nju ne sjebu)
Al dobro, ko te pita sta volis, cuti kad je za dz bolje i to. Sreca pa nije u gradu u zgradama tacno bi siznuli...
E da mi je para pa na alpe da odemo... :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back