Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odes na odmor da ne gledas kolege, a onda te saceka kolega na odmoru :rotf: sreca pa mi je ovo omiljeni kolega, ne treba mi odmor od njega ❤️

IMG_20250708_185030620_HDR_AE.jpg

Ne mogu da verujem, kuvamo se u sircinu danima molimo za kisom. Dodjemo na planinu da se osvezimo, udari 9 stepeni sa kisom, smrznemo se. I aj sad vi meni recite je l mene neko zajebava. Sta sad da radimo. Da idemo negde ne mozemo. I za sutra najavljuju ovakvo, a mi treba kao do petka da smo ovde. Dodje mi sad da odem kuci u tri lepe

Ne mogu da verujem, kuvamo se u sircinu danima molimo za kisom. Dodjemo na planinu da se osvezimo, udari 9 stepeni sa kisom, smrznemo se. I aj sad vi meni recite je l mene neko zajebava. Sta sad da radimo. Da idemo negde ne mozemo. I za sutra najavljuju ovakvo, a mi treba kao do petka da smo ovde. Dodje mi sad da odem kuci u tri lepe
vreme je šizofreno potpuno, juče bilo 37 danas 15

E, jutros sam htela da napišem kako si pobegla odavde zbog vrućine, a ono baš lepo zahladilo i ovde.
Sada je ovde bolje nego na Zlatiboru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back