- Poruka
- 50.322
Tek sam počela da ostvarujem ali da, preselila sam se![]()
Srećno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek sam počela da ostvarujem ali da, preselila sam se![]()
HvalaSrećno!
Razmišljam kako ne umem da koristim biblioteke ovde u Nemačkoj. Imam utisak da ljudi mogu da uđu, da se posluže novinama i da ništa ne plate. Moraću ovih dana da se raspitam kako se učlanjuje, kako se koristi onaj digitalni katalog, kako se iznajmljuju knjige.
Aj sa srecom pa da nas primis u goste

A i tebi sutra srećno!Aj sa srecom pa da nas primis u goste
Koji si grad? Da znam da l da dodjem u goste ili jok![]()

Na meni ili...?Baci fotku pliz. Volim takve jakne al sam sad prematora za njih.
Kako tebi odgovara.Na meni ili...?
Okolina ŠtutgartaAj sa srecom pa da nas primis u goste
Koji si grad? Da znam da l da dodjem u goste ili jok![]()
Uuu svarcvald je blizu, mozeOkolina Štutgarta![]()
odma dodjem!Gradić je između tri planine - švapski alpi, švarcvald i šenbuh, ako voliš da planinariš možeš da birašUuu svarcvald je blizu, mozeodma dodjem!
Gradić je između tri planine - švapski alpi, švarcvald i šenbuh, ako voliš da planinariš možeš da biraš
doseljavam se, napravi mestaoćeš na pauzu?doseljavam se, napravi mesta
Aj dođi da je obiđemo na poslu.oćeš na pauzu?

prvi dan na novom poslu idem ko betmen se krecem 
Nema pauze danas, radim tek od 2 pomerio me novi sef danas ima neke sastankeoćeš na pauzu?
Uvek je lakse crno belo, ali ja sam inadzija koji je radi u boji zinatMeni je svejedno, šta je tebi lakše.

Ja bih da obidjemo gospodju na svarcvaldu, hebes ove nase blokoveAj dođi da je obiđemo na poslu.![]()
Pitaj moču da ti ispriča kakva je serija Klinka Švarcvald, on je to gledao kad se mi još nismo rodili.Ja bih da obidjemo gospodju na svarcvaldu, hebes ove nase blokove

Ama što se mučiš, crno bela je sasvim ok. Meni je važno da se njeno lice vidi dobro, ostalo je nebitno. Poslušaj me.Uvek je lakse crno belo, ali ja sam inadzija koji je radi u boji zinat
Bice u boji sa malo sepia tonova jer je originalno previse zuta, hebala si joj nanu sa dimom![]()
Aaa, ne. Znaš da kad neko zna šta i kako treba, to gura. Pusti metlu da uradi kako mislim da je najbolje. Lako je posle uraditi lakšu verziju.Ama što se mučiš, crno bela je sasvim ok. Meni je važno da se njeno lice vidi dobro, ostalo je nebitno. Poslušaj me.
Nedica dimila fotografije.Uvek je lakse crno belo, ali ja sam inadzija koji je radi u boji zinat
Bice u boji sa malo sepia tonova jer je originalno previse zuta, hebala si joj nanu sa dimom![]()
Pa kad nemam šunke, daj šta daš.Nedica dimila fotografije.
Imam upalu uha. Dobila antibiotik, biće bolje.

Ima Metla dosta toga da sređuje, neću da se mnogo gnjavi s ovim, što lakše to bolje.Aaa, ne. Znaš da kad neko zna šta i kako treba, to gura. Pusti metlu da uradi kako mislim da je najbolje. Lako je posle uraditi lakšu verziju.
netačno, sedi 1.Ima Metla dosta toga da sređuje, neću da se mnogo gnjavi s ovim, što lakše to bolje.