- Poruka
- 11.372
Pu, prva !!!
Uključila grejanje
Uključila grejanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim...upalio se kotao sam noćas, jer ima spoljašni senzor temperature koji sam odradi kad padne temperatura ispod 15.Prva si napisala. Moj muž potpalio kotao jutros u 7h.![]()
Mi pokusavamo celo popodne nesto zeza nece da povuce peletPu, prva !!!
Uključila grejanje
Nisi jedina, prerano je, sedim s otvorenim prozorom u majici i trenerci. Jedva sam dočekala hladnoću i sad da je ubijam, pa ne ide.Izgleda da ja jedina ne uključujem grejanje, bar na našim prostorima![]()
Ni ja nisam, mada ja veći deo dana prelezim ispod cebenceta.Izgleda da ja jedina ne uključujem grejanje, bar na našim prostorima![]()
Zamisljam nocu prilaznike koje bace pogled na tvoj prozor, sa vanaJa moram, mada je 23 u kući i bez grejanja, ali sveki je zimogroziva i več dva dana kuka.
Inače, ne znam kako bi osušila jedriličarsku opremu nego iznad radijatora. Ne sme u sušilicu. Čizme isto moraju na radijator mada imam one uloške na struju što isušuju, mora do ujutru da bude suvo jer opet moraju da se kvasePogledajte prilog 1610172
Secam se tog nastupaIiii, Plushenko