Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekam klinca da završi sa klavirom, a čekam mater, s & s da slete u Oslo.
Kod nas stižu oko ponoći ako sve prođe po planu.

1000006100.jpg

Na konto (ne)izuvanja, u Norveškoj su pravila više nego jasna :lol:

Izvini Lunjo dušo al ti ne pratiš.
Dogovor je da mi slika bebicu i oma okači ovde da mogu slobodno da je hejtujem do mile volje..
Al se Metla pravi nevidljiva. :rtfm: Ovaj je za nju.
Ne mogu da slikam jer sam jos u fazi smestanja
Fali mi hdmi kabl :roll: dali uz monitor usbc kabl al to je za ove amatere sto kace na procesor kad imaju instegrisanu graficku. Ja sam ipak zmajica zena i imam neintegrisanu graficku koja ima svoj hdmi ulaz, ergo fali mi kabl :roll: danas cu da kupim
Ft1k (fali ti 1 kabl) :rotf:

Od nekadasnje sestrine sobe, koja je postala magacin, sad pravimo moju radnu sobu
Sto znaci delim sobu sa raznim kutijetinama i delovima raznoraznog namestaja :lol:
Jednog dana kad postanem milioner mogu da pisem knjigu memoara i da pricam kako sam kao svaka snazna zena "emancipICIRANA" krenula posao od spaiza a stigla do svoje firme! :babamrazica:
:i slicne floskule::rotf:

Razumem ja tebe Metlo skroz u svakom smislu. Imala sam priliku da me slika za bivšu firmu neki od tih poznatih, sećam se samo imena Đorđe, mršavko nervozni koji je trčao po prostoru ko martovski zec, podešavao svetlo, imao je hiljadu aparata. Stani ovako, onako, nakreni glavu, obrni ruku, levu nogu napolje, desnu unutra, uvuci stomak, izbaci kuk. Reko sad kad ispadnem Sindi Kraford
a u konačnici sam jedva čekala da me skinu sa profila firme da se sakrijem u dubine okeana da nestanem. Od ružnoće ne možeš da napraviš da liči na nešto pa da ga izvrneš naopačke. To ti je kao kad Pikaso nacrta nos na potiljku, džabe se svi dive, ružno bre. I što sam se ja ovoliko raspisala tek sam oči otvorila, pojma nemam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back