eveline
Elita
- Poruka
- 22.969
o, pa pečenje je već neko vreme postalo artikal za weltije, nisi ti laka za održavanjeHteo je da me ubije kad je stigo racun za prasetinu
Bolje da smo se drogirali![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o, pa pečenje je već neko vreme postalo artikal za weltije, nisi ti laka za održavanjeHteo je da me ubije kad je stigo racun za prasetinu
Bolje da smo se drogirali![]()
Па дај нам неку другачију.Ovaj nalet mudroserackih tema me fascinira od sabajle
bem ti prvu smenu, ocu li se naspavati i zasto nikad
To kostaПа дај нам неку другачију.
Нема наспављивања.
Ће да ти средим гајбуTo kosta![]()
Одмах пристаје и ували ти шишмиша уз гајбуЋе да ти средим гајбу![]()
И постује тему за побједу.Одмах пристаје и ували ти шишмиша уз гајбу![]()
Sad sam htela to da joj kazemОдмах пристаје и ували ти шишмиша уз гајбу![]()
postovaces teme kako da se resim sismisa i slИ постује тему за побједу.
A???Па маму вам ненормалну, бре, колико болестан мораш да будеш да удариш двогодишње дете колима, и уместо да га одвезеш у болницу бациш га у јарак...и ћутиш данима док родитељи пате, новине се натписују, цела Србија га тражи, морони безосећајни![]()
Не знам, двојица из Водовода њиховог, службеним колима, убацили је у ауто и после бацили у јарак...баш ми се смучило, како спавају ти људи?A???
Ona mala? Nasli je?
Pa kako je stigo da je zvekne da niko ne cuje i da je stavi u kola i da mama niti cuje niti vidi
Znas li ti koja je buka kad zveknes nesto kolima, pa to bi se culo okolo
To u vezi Danke?Па маму вам ненормалну, бре, колико болестан мораш да будеш да удариш двогодишње дете колима, и уместо да га одвезеш у болницу бациш га у јарак...и ћутиш данима док родитељи пате, новине се натписују, цела Србија га тражи, морони безосећајни![]()
Joj, a šta se sve na toj temi pisaloНе знам, двојица из Водовода њиховог, службеним колима, убацили је у ауто и после бацили у јарак...баш ми се смучило, како спавају ти људи?
Сад јавили на телевизији, спроводи их полиција...To u vezi Danke?
Da li je vest potvrđena?
Neopisiv bijes osjećam.Сад јавили на телевизији, спроводи их полиција..
Kako se sad osjećaju oni koji su rekli da ju je majka prodala?
Znam da svega ima na ovom svijetu,govorim o ovom konkretnom slučaju. Mnogo ljudi je pisalo da su je prodali,svašta izmisljali,bez trunke empatije. Strasno mi je to da nekog osudis a on preživljava najveću moguću bol.Na žalost majke (roditelji) prodaju svoju decu, kao što se i nesrećni slučajevi dešavaju.
Postoji slučaj, dosta star, radi se o jednoj od pobednica Paget takmičenja u SAD, vrlo popularna klinka. Radilo se o nesrećnom slučaju (bar je to tumačenje agenta FBI) koje su roditelji predstavili kao ubistvo - smislili su priču o provalniku. Niko nikad nije uspeo ništa da dokaže.
Zašto oni kao roditelji nisu pozvali hitnu, nego konstruisali razne teorije? Meni je to tek horor.
Sad i mi citamo u firmiНе знам, двојица из Водовода њиховог, службеним колима, убацили је у ауто и после бацили у јарак...баш ми се смучило, како спавају ти људи?