- Poruka
- 121.714
Cekam pregled specijalisteI nije ti baš mesto za puštanje korenja. Zašto si tu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekam pregled specijalisteI nije ti baš mesto za puštanje korenja. Zašto si tu ?
Nema lekaraA ja u sremskomitrovačkoj. Dovela sveki na kontrolu. Poludeću kakva je gužva.
Bolje malo mada me je onaj visok pritisak zgazio. Divim se ljudima koji sa tim funkcionišu normalno. Treba da počnem da se pakujem, a kofer je još na ormanu.@Afroo kako si
Popustaju li te bolovi imalo
Јееееј, идешBolje malo mada me je onaj visok pritisak zgazio. Divim se ljudima koji sa tim funkcionišu normalno. Treba da počnem da se pakujem, a kofer je još na ormanu.
Pijem nes kafu i spremam se da sređujem kuću ( prvi dan generalnog sređivanja ).
Ја сам прошле суботе решила да то радим у ову суботу, али како се ближи, све ми се више чини да ће време да се поквари или нека друга врста сметње да се појави![]()
Jao isto
Ја сам прошле суботе решила да то радим у ову суботу, али како се ближи, све ми се више чини да ће време да се поквари или нека друга врста сметње да се појави![]()
Теби дупло тешко, сестро слаткаJao isto
Danima planiramo generalku cele kuce, sve ce nas gdja mama uposlitisa nestrpljenjem ocekujem tu festu
:jebemticiscenje:
jos ko slag na tortu treba to isto da odem da uradim i kod mene u stanu, jer sismis zna da napravi lom al da ga sredi tesko
ajde bre imaš dve kuće, samo treba da zavrneš rukaveJao isto
Danima planiramo generalku cele kuce, sve ce nas gdja mama uposlitisa nestrpljenjem ocekujem tu festu
:jebemticiscenje:
jos ko slag na tortu treba to isto da odem da uradim i kod mene u stanu, jer sismis zna da napravi lom al da ga sredi tesko
I da dam posle mici 20 000 da me otkociajde bre imaš dve kuće, samo treba da zavrneš rukave![]()
u tom slučaju, daj 3-4k nekoj Mici da opere umesto tebeI da dam posle mici 20 000 da me otkoci
ima se moze seribice loze se
Samo da ti mahnemu tom slučaju, daj 3-4k nekoj Mici da opere umesto tebe
este kupili neštoNas dvoje isli motorom u Rumu na vasar![]()
Daeste kupili nešto