Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pijem nes kafu i spremam se da sređujem kuću ( prvi dan generalnog sređivanja ).
:sad2:
Ја сам прошле суботе решила да то радим у ову суботу, али како се ближи, све ми се више чини да ће време да се поквари или нека друга врста сметње да се појави :mrgreen:

Ја сам прошле суботе решила да то радим у ову суботу, али како се ближи, све ми се више чини да ће време да се поквари или нека друга врста сметње да се појави :mrgreen:

Verujem..mama i ja odlažemo već nedelju dana spremanje.. Moramo da počnemo jer će uskoro doći sveštenik da osvešta kuću pre Vaskrsa.

Jao isto
Danima planiramo generalku cele kuce, sve ce nas gdja mama uposliti :lol: sa nestrpljenjem ocekujem tu festu :lol:
:jebemticiscenje:
jos ko slag na tortu treba to isto da odem da uradim i kod mene u stanu, jer sismis zna da napravi lom al da ga sredi tesko

Jao isto
Danima planiramo generalku cele kuce, sve ce nas gdja mama uposliti :lol: sa nestrpljenjem ocekujem tu festu :lol:
:jebemticiscenje:
jos ko slag na tortu treba to isto da odem da uradim i kod mene u stanu, jer sismis zna da napravi lom al da ga sredi tesko
Теби дупло тешко, сестро слатка :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back