- Poruka
- 4.109
Komšijski klinac 9g pre neki dan oko kao šljiva plavo, na džudo treningu, reko sretne ti rane junače on se ubi od smeha. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duša. Važno da on to dobro podnosi.Sin dolazi sa treninga
Spucao ga drug glavom na fudbalu.ima veliku masnicu,modru kao podliv ispod lijevog oka
A na desnom obrazu i vratu kraste i parnice od onog psa
Sramota me sutra skole ,dolazi mu nova učiteljica , a on jadan ko siroce,sav izudaran i modar![]()
Ни мени није јасно.Ja razmišljam kako je moglo da nestane dete od dve godine.
Тако сам и направила, и никад боља није билаPa mina, šta će ti za to recept? Sve po ukusu.
Ми сад чули на тв. Наравно да ни на један телефон ништа није стигло, а десило се око 2.Оно дете што је нестало, то слушам. Дај боже да је нађу.
И ја се питам...Ja razmišljam kako je moglo da nestane dete od dve godine.
Свакако је касно.Мени је стигла пре пола сата
Pa lako, sve i ako nije otmica.Ja razmišljam kako je moglo da nestane dete od dve godine.
Pa lako, sve i ako nije otmica.
Majka je rekla da se okrenula da sredi valjda mladje dijete a malena se igrala tu. Djevojcica ne prica.
Sasvim je dovoljno da zena krene da je trazi u pravcu koji je njoj logican a da se mala zaigra i kad se osvijesti da vise ne zna gdje je
Mogu da zamislimTačno. Napokon neki razuman komentar.
Baci pogled na temu o nestanku, znaš koje gadosti pišu.
Ma vise necu da pricam nista. Tacno nema stvari kojom sam se hvalila ili cemu sam se kod drugih cudila a da me nije lupilo po nosu.Tačno. Napokon neki razuman komentar.
Baci pogled na temu o nestanku, znaš koje gadosti pišu.
Pa mi smo bili na bazenuMa vise necu da pricam nista. Tacno nema stvari kojom sam se hvalila ili cemu sam se kod drugih cudila a da me nije lupilo po nosu.
Zaboravi se sta su djeca, cim oni malo poodrastu. Ko nema djecu ili se ne bavi djecom, tek on mozda i ne moze razumjeti koliko je za neke stvari dovoljan momenat.
Kada se dese neke lose stvari, shvatis koliko si ustvari srecan sto ti zivot nije napravio splet okolnosti.U kom momentu sam ja njih dvojicu pobrkala, bem li ga.
Deci je potreban sekund
Bukvalno
Stizu poruke ko lude ceo dan, sta pricas breМи сад чули на тв. Наравно да ни на један телефон ништа није стигло, а десило се око 2.
Док људи заседну уз тв, они су већ преко границе.
Не, оно кад сам писала тад ми је стигла, ћерки једна у 8, друга у десет, а мужу уопште није.Stizu poruke ko lude ceo dan, sta pricas bre
Kako nemas poruke?