Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Оно дете што је нестало, то слушам. Дај боже да је нађу.
Ми сад чули на тв. Наравно да ни на један телефон ништа није стигло, а десило се око 2.
Док људи заседну уз тв, они су већ преко границе.

Ja razmišljam kako je moglo da nestane dete od dve godine.
Pa lako, sve i ako nije otmica.
Majka je rekla da se okrenula da sredi valjda mladje dijete a malena se igrala tu. Djevojcica ne prica.
Sasvim je dovoljno da zena krene da je trazi u pravcu koji je njoj logican a da se mala zaigra i kad se osvijesti da vise ne zna gdje je

Pa lako, sve i ako nije otmica.
Majka je rekla da se okrenula da sredi valjda mladje dijete a malena se igrala tu. Djevojcica ne prica.
Sasvim je dovoljno da zena krene da je trazi u pravcu koji je njoj logican a da se mala zaigra i kad se osvijesti da vise ne zna gdje je

Tačno. Napokon neki razuman komentar.
Baci pogled na temu o nestanku, znaš koje gadosti pišu.

Tačno. Napokon neki razuman komentar.
Baci pogled na temu o nestanku, znaš koje gadosti pišu.
Ma vise necu da pricam nista. Tacno nema stvari kojom sam se hvalila ili cemu sam se kod drugih cudila a da me nije lupilo po nosu.
Zaboravi se sta su djeca, cim oni malo poodrastu. Ko nema djecu ili se ne bavi djecom, tek on mozda i ne moze razumjeti koliko je za neke stvari dovoljan momenat.

Ma vise necu da pricam nista. Tacno nema stvari kojom sam se hvalila ili cemu sam se kod drugih cudila a da me nije lupilo po nosu.
Zaboravi se sta su djeca, cim oni malo poodrastu. Ko nema djecu ili se ne bavi djecom, tek on mozda i ne moze razumjeti koliko je za neke stvari dovoljan momenat.
Pa mi smo bili na bazenu
Moji na malom se igraju
Gledam ih jel
I jbt skapiram u jednoj sekundi da decak isti ko moj, isti kupaci i da ja gledam u njega minut, a mog ne vidim
Noge mi se oduzele
Trazi, a on bio prt metara dalje, al dzabe, mene stisla panika, sve mi se smracilo

U kom momentu sam ja njih dvojicu pobrkala, bem li ga.
Deci je potreban sekund
Bukvalno
Kada se dese neke lose stvari, shvatis koliko si ustvari srecan sto ti zivot nije napravio splet okolnosti.
Ona zena sto je povela dijete na bazen i dok se presvukla mali se utopio, imao epi napad. U punom bazenu sa redarima. i to bas tada mu palo na pamet da ne saceka mamu kao inace,i bas tada dobije napad.

Stizu poruke ko lude ceo dan, sta pricas bre
Kako nemas poruke?
Не, оно кад сам писала тад ми је стигла, ћерки једна у 8, друга у десет, а мужу уопште није.
Ваљда ће сада мало уредити тај систем и жарко желим да ово биберче нађу што пре.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back