Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја се и шишам сама. Не волим атмосферу у фризерају и кад нажуљим врат приликом прања на ону ужасну ивицу.
isto
smara me salon, smara me zakazivanje i posle opet čekanje kao da nisam zakazala, vraćam se izmoždena uvek odande
zato- sama se šišam, farbam, depiliram, mažem nokte, s retkim izuzecima

Gledam neki sto sa stolicama na fb oglasima, i postavim ženi pitanje od kog su materijala stolice, koja je dimenzija stola i da li se skidaju noge od stola (zbog transporta)
Ona me ladno napuši rečima "gospođo, znate li vi koliko košta takav novi sto i stolice, ovo je korišteno ali u dobrom stanju"
Sad ne znam šta joj fali, da li se dopisivala sa još nekim pa me pomešala sa tim, ili je prirodno luda. Eble je stolice i sto...

Gledam neki sto sa stolicama na fb oglasima, i postavim ženi pitanje od kog su materijala stolice, koja je dimenzija stola i da li se skidaju noge od stola (zbog transporta)
Ona me ladno napuši rečima "gospođo, znate li vi koliko košta takav novi sto i stolice, ovo je korišteno ali u dobrom stanju"
Sad ne znam šta joj fali, da li se dopisivala sa još nekim pa me pomešala sa tim, ili je prirodno luda. Eble je stolice i sto...
Е, Марџ, ти си стварно неисцрпан извор догодовштина најразличитије врсте :lol:

Међу тим људима са огласа има пуно идиота и тотално необразованих и бандоглавих људи.

Изнервирала сам се, изгубила сам рецепт за плазма торту.
Знам шта иде у њу, нисам сигурна око количина.
А на нету можеш да нађеш све сем нормалне плазма торте, са дињом, са ванилом, са чоколадом, са слатком павлаком, то има...ма мрш.
Тако сам изгубила рецепт за чупавце и никада нисам успела да нађем такав.
Правићу по сећању, ако буде добро записаћу...који сам ја кретен...

А на нету можеш да нађеш све сем нормалне плазма торте, са дињом, са ванилом, са чоколадом, са слатком павлаком, то има...ма мрш.
Ja imam odličan recept za čupavce. Ako hoćeš, poslaću ti.

На ову мислиш?

https://www.recepti.com/kuvar/torte...oda suvo grožđe,žele bombone,rendana čokolada.

Само плазма, млевени ораси, маргарин умућени, фанта и шећер у праху, одозго шлаг. Најједноставнија, најстарији рецепт...
Да, ова личи, али у моју иду млевени ораси, буде сочнија и лепше се сече.

Ја правим плазму само са путером, бистрим соком од јабуке и сувим грожђем. Шећер је непотребан.
Док се обликована маса хлади у фрижидеру, прекријем је фолијом. После тога премажем улупаним шлагом, искључиво 'кравица' - два комада.

Само плазма, млевени ораси, маргарин умућени, фанта и шећер у праху, одозго шлаг. Најједноставнија, најстарији рецепт...
Додаш и орахе. :)

Izbegla sam metak, ne idem na kopaonik :worth:
Ne treba da glumim hostesu, treba im samo jedan fotograf
Kaze zmaj aj ako oces sa mnom
Je l moram
Ne moras, sustinski mogi sam mali je posao, samo je dugacko mora se spava tamo
Ako podjem i ja, hocu i ja da fotkam ili da blejim
Pa da ti uvalim da fotkas normalno
Rekoh onda necu, lepse mi da sedim u studiju da crtkam nego da me drndas tamo da drzim ceo dan 4kg oko vrata :malav:
Dovidjenja prijatno :kpozdrav:

Ko ga sisa, kad pita je l hocu, naravno da necu hbt

Sin dolazi sa treninga
Spucao ga drug glavom na fudbalu.ima veliku masnicu,modru kao podliv ispod lijevog oka
A na desnom obrazu i vratu kraste i parnice od onog psa

Sramota me sutra skole ,dolazi mu nova učiteljica , a on jadan ko siroce,sav izudaran i modar :neutral::sad2:
Још ће да зове и социјалног радника због породичног насиља.

Pa mina, šta će ti za to recept? Sve po ukusu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back