Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jer se mnogo svadja sa drugima :D
eto to joj je odgovor zasto ona nije predlagana da bude mod.
ako smanji temperament mocice da bude, licno nemam nista protiv.
Дискусију зовеш свађом а овамо цркаваш од смеха на сваки мој пост. Да ли је количина досаде плус, очигледно јесте.

Дискусију зовеш свађом а овамо цркаваш од смеха на сваки мој пост. Да ли је количина досаде плус, очигледно јесте.
ja se smejem jer si ti meni skroz simpa tako kocoperna i srcani borac i ja te gotivim, ali ako zelis da budes mod morala bi malo da obratis paznju na ponasanje rumenka :D
ti si i malopre napisala
Ови распали руски либерасти који су дошли, они отварају такве педерске угоститељске објекте без пушења али су џукеле пожељне, то им је битно.
Ето идите тамо, не сметајте нам више.
to kao mod ne bi mogla da napises :D

i meni je taj post skroz simpa jer je bas ti i tvoja licnost ali on je neprikladan i po nekim pravilima bi trebao i da se obrise jer si iznela par uvreda u njemu.

ja se smejem jer si ti meni skroz simpa tako kocoperna i srcani borac i ja te gotivim, ali ako zelis da budes mod morala bi malo da obratis paznju na ponasanje rumenka :D
ti si i malopre napisala

to kao mod ne bi mogla da napises :D

i meni je taj post skroz simpa jer je bas ti i tvoja licnost ali on je neprikladan i po nekim pravilima bi trebao i da se obrise jer si iznela par uvreda u njemu.
Нисам рекла да желим да будем модератор а овај пост је надасве тачан и живописан.

Нисам рекла да желим да будем модератор а овај пост је надасве тачан и живописан.
jeste zivopisan to prizanem :D

a ovo za moda ne znam, to su dame izgleda izrazile zelju da budes mod kad su ovako skocile.

zenske osobe me ovako nisu naskakale jos od studentskih dana :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back