електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Размишљам о томе да мени никад није понуђено да будем модератор.
Нисам подобна, очигледно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad smo ga nahebali.Moram sad da vam kažem kakav odgovor sam čekala. @mina68 je na moje kukanje,molbe,obećanja odgovorila pristankom da mi se pridruzi u moderisanju ovog foruma.
Ти нарочитоE sad smo ga nahebali.![]()
Izdržala bi dok ti ne pošalju pravila gde se odričeš svakog svog mišljenja pa bi ih poslala u "postojbinu"Размишљам о томе да мени никад није понуђено да будем модератор.
Mislis da se na primjer ja odričem svog mišljenja? Potpuno pogrešno misliš.Izdržala bi dok ti ne pošalju pravila gde se odričeš svakog svog mišljenja pa bi ih poslala u "postojbinu"
Tako da...ništa ne propuštaš.
Ne znam ja...meni su poslali toliko nekih gluposti kojih moram da se pridržavam pa sam odustala.Mislis da se na primjer ja odričem svog mišljenja? Potpuno pogrešno misliš.
Vjerovatno su od tad i oni promjenili misljenjeNe znam ja...meni su poslali toliko nekih gluposti kojih moram da se pridržavam pa sam odustala.
Ja sam moderator već sedam godina, ali izgleda da su meni zaboravili da pošalju to da ne smem da kažem svoje mišljenje. I nije nemoguće da im je često žao što to nisu uradili, ali ja svaki put kažem tačno ono što mislim. I eto me i dalje.Moguće, to je bilo pre pet, šest godina...
Ne može ni on tebe,odnosno ne bi trebao.Inače, zašto ne mogu da stavim nekog moderatora na ignore?
Надам се, јер у супротном нећу дуго трајатиVjerovatno su od tad i oni promjenili misljenjeNi jednog momenta nisam promijenila ono što mislim. Ne moraš ništa što ne želiš.
Čestitam na moderatorskom statusu, mislim da je Zendeli izabrala pravu osobu za ovaj ptf. Srećno!Надам се, јер у супротном нећу дуго трајати![]()
Samo ti po svojoj savjesti i bice sve ok.Надам се, јер у супротном нећу дуго трајати![]()
onda razmisli o svom mišljenjuMislis da se na primjer ja odričem svog mišljenja? Potpuno pogrešno misliš.
Ja sam sa sobom saglasna ako se to nekom ne dopada mozda je do njega. Ja sam sebi super.onda razmisli o svom mišljenju
ili možda imaš mišljenje s kojim se ne slažeš?
![]()
To će ti najbolje @Admin Sredoje reci.Који су критеријуми за одабир некога за модератора?
I meni si super, da ne bude neke zabuneJa sam sa sobom saglasna ako se to nekom ne dopada mozda je do njega. Ja sam sebi super.
Da si dosta prisutna na forumu, da nisi konfliktna ličnost, da poštuješ pravila foruma.... Recimo.Који су критеријуми за одабир некога за модератора?
hocuTo će ti najbolje @Admin Sredoje reci.
Samo ne znaš šta?