- Poruka
- 131.455
ti mene bas poznajesSamo ne znaš šta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti mene bas poznajesSamo ne znaš šta?
Objasni koji su kriterijumi da neko bude moderator. Eto.ti mene bas poznajes![]()
o tome se prica na internom.Objasni koji su kriterijumi da neko bude moderator. Eto.
Zašto na internom? Elektira pita koji su kriterijumi i zašto njoj nije nikad ponuđeno da bude moderator. To je bilo pitanje.o tome se prica na internom.
jer se mnogo svadja sa drugimaZašto na internom? Elektira pita koji su kriterijumi i zašto njoj nije nikad ponuđeno da bude moderator. To je bilo pitanje.
Eto, nije za interni.jer se mnogo svadja sa drugima
eto to joj je odgovor zasto ona nije predlagana da bude mod.
ako smanji temperament mocice da bude, licno nemam nista protiv.
Дискусију зовеш свађом а овамо цркаваш од смеха на сваки мој пост. Да ли је количина досаде плус, очигледно јесте.jer se mnogo svadja sa drugima
eto to joj je odgovor zasto ona nije predlagana da bude mod.
ako smanji temperament mocice da bude, licno nemam nista protiv.
Ja sam pitala ovde jer je ovde postavljeno pitanjeo tome se prica na internom.
ja se smejem jer si ti meni skroz simpa tako kocoperna i srcani borac i ja te gotivim, ali ako zelis da budes mod morala bi malo da obratis paznju na ponasanje rumenkaДискусију зовеш свађом а овамо цркаваш од смеха на сваки мој пост. Да ли је количина досаде плус, очигледно јесте.
to kao mod ne bi mogla da napisesОви распали руски либерасти који су дошли, они отварају такве педерске угоститељске објекте без пушења али су џукеле пожељне, то им је битно.
Ето идите тамо, не сметајте нам више.
u to niko ne sumnjaJa sam sa sobom saglasna ako se to nekom ne dopada mozda je do njega. Ja sam sebi super.
Нисам рекла да желим да будем модератор а овај пост је надасве тачан и живописан.ja se smejem jer si ti meni skroz simpa tako kocoperna i srcani borac i ja te gotivim, ali ako zelis da budes mod morala bi malo da obratis paznju na ponasanje rumenka
ti si i malopre napisala
to kao mod ne bi mogla da napises
i meni je taj post skroz simpa jer je bas ti i tvoja licnost ali on je neprikladan i po nekim pravilima bi trebao i da se obrise jer si iznela par uvreda u njemu.
Отераћу их и без функције.eki budi jedan dan mod pa sve teraj u pm
E baš nećemo.modovi idite u šangarepu (a svi znamo šta je šangarepa)![]()
šargarekuE baš nećemo.![]()
Taj post je tako ti.Нисам рекла да желим да будем модератор а овај пост је надасве тачан и живописан.
jeste zivopisan to prizanemНисам рекла да желим да будем модератор а овај пост је надасве тачан и живописан.
Javna pretnja, sva tri zuba mi cvokoću od straha, ali neće me zaustaviti, otpor vlasti se nastavlja...Ти нарочито![]()
Javna pretnja, sva tri zuba mi cvokoću od straha, ali neće me zaustaviti, otpor vlasti se nastavlja...
...dole vlast, ogolimo vlast, vlast bez gaća, ua vlast
@mina68
Да.mina moraćeš da otvaraš temilice
aj neku o suvim punjenim kapripama plizzzzzz