Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupi ti biciklo.
Ti ko sismis, kaze ona samo bacate paretine na taj auto, pa je l to mora da se vozi
Reko pa mora do posla, ako nista drugo to mora
A sto ne ide bajsom na posao, pita sismis sva pametna :rotf:
Reko to kad ti budes organizovala da se bicikl vozi po autoputu onda ce :rotf:

Sismis za sve ove decenije svoga zivota nije naucila vaznu zivotnu lekciju - muskarac i auto su posebna veza i u to se ne dira :lol: zamisli da mu kazem ej aj zajebi auto predji na bicikl :rotf: pa tacno bih ja na bickli zavrsila sa sve koferima :rotf:
Zato se sismis nije ni preudala :lol: to neiskusno skroz

salu na stranu, sve i da hoce, naravno da nece i da moze, on nema drugog nacina da ode u firmu nego autom

Ti ko sismis, kaze ona samo bacate paretine na taj auto, pa je l to mora da se vozi
Reko pa mora do posla, ako nista drugo to mora
A sto ne ide bajsom na posao, pita sismis sva pametna :rotf:
Reko to kad ti budes organizovala da se bicikl vozi po autoputu onda ce :rotf:

Sismis za sve ove decenije svoga zivota nije naucila vaznu zivotnu lekciju - muskarac i auto su posebna veza i u to se ne dira :lol: zamisli da mu kazem ej aj zajebi auto predji na bicikl :rotf: pa tacno bih ja na bickli zavrsila sa sve koferima :rotf:
Zato se sismis nije ni preudala :lol: to neiskusno skroz

salu na stranu, sve i da hoce, naravno da nece i da moze, on nema drugog nacina da ode u firmu nego autom

Meni neko da dirne pežoslava, glavu bih mu odrubila :tiganj:

Пре сат и по испратила ћерку на први планинарски излет. Ишла по бурек код Петровића, кафа, јутарњи програм.
Nije se pomirila sa deckicrm?
E al ta planinarenja su najbolji nacin da se leci raskid, ustvari svaki stres, samo neka roka svaki vikend kad god moze
Probaj i ti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back