- Poruka
- 17.475
Danas cu čitav dan biti nedovršenaМрзим кад ми неко ремети моје испијање кафе![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas cu čitav dan biti nedovršenaМрзим кад ми неко ремети моје испијање кафе![]()
TakodjeМрзим кад ми неко ремети моје испијање кафе![]()
Ja redovno. Sve drugačije je los početak dana. Danas sam ko luda jer sam skratila kafu za 40 minuta .Ja nekad ustanem po 2 sata ranije samo da bih imala vreme za sebe, u tišini sa svojim mislima.
Koji filmic?Не устајем раније, јер кафу попијем чим стигнем на посао. Другу пијемо око 11, али та је неизвесна, испрекидана, напета, усиљена...е, зато сад идем да скувам вечерњу, па лагано уз филмић![]()
Neka te, sedi, zapali, kafeniši i brbljaj.eo ništa , izgleda ja malo zalutao![]()
![]()
Превозник на РТС1. Са Стетамом.Koji filmic?
Нека си, некаeo ništa , izgleda ja malo zalutao![]()
![]()
Nismo mi tako naopake kao sto se pricaeo ništa , izgleda ja malo zalutao
ček malo))))Nismo mi tako naopake kao sto se prica
Samo ne slikaj,sve ostalo je ok.ček malo))))
Видела сам је пар пута на улици. Јако се лепо облачи, интересантна је појава.Ова Штрљићка је на граници анорексије... даљински, даљински![]()
Прекошчата је, премршава, џаба јој све. Још обукла аљинче голих рамена, чипкасто, само што кости не пробију. Ноге само кости и мало беле коже. Ужас.Видела сам је пар пута на улици. Јако се лепо облачи, интересантна је појава.
Да, јесте сва штапаста.Прекошчата је, премршава, џаба јој све. Још обукла аљинче голих рамена, чипкасто, само што кости не пробију. Ноге само кости и мало беле коже. Ужас.