Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej hjustone imamo problem :lol:
dobili sarme od tetke, joj radosti, za dorucak sarme!
Kad smo krenuli da jedemo umalo umrli, preslano 🤦
Sad cemo da vidimo oce da probamo da spasimo ovo sa nekim razredjivanjem i krompirom ili cime god....
Znaci zeno samo stres i sekiracija :aha:
Кромпир једино, и налијте воде, нека прокува, средиће се...е, Метло, баш ти се не да да одмориш :rotf:
И не знам шта фали сармама за доручак... ручак...вечеру...ужину...

Кромпир једино, и налијте воде, нека прокува, средиће се...е, Метло, баш ти се не да да одмориш :rotf:
И не знам шта фали сармама за доручак... ручак...вечеру...ужину...
Odradjeno to sa krompirom i puno vode...sad su bolje
Pa to sam i ja imala na umu, da nas danas pokriju, al ne daj boze da meni neki plan uspe :lol:

Nego jeste ispratili onu sramnu konferenciju za stampu, u kome brnaba, na racun zena koje su dozivele nasilje, hoce da napravi predstavu da su sns clanice zrtve opozicionih aktivista
Kobajagi ih napali
Pa cela konferencija
Gde je konferencija za zastitu zena kad su pustili onog silovatelja na ulicu
A ne
Kad je pravo nasilje u pitanju brnaba se ne oglasava nego daje mediski prostor silovatelju
Kad je sjajna prilika da se napakuje kobajagi nasilje, da sns glumi zrtvu zle opozicoje, e onda brnaba drzi konferenciju

A sta sam htela ono da vam kazem, a da, izjava veka jedne od "zrtava"
"Napali su me mucki, s ledja, u krugu dvojke!"
Ja sam oplakala :rotf:
A kesic odstampao citat na solju u emisiji :rotf:
Ja bih majicu da nabavim sa tim natpisom

Ali bih da upoznam tog ko snsu pise scenarije, ovakve kitnjaste kicerice, da ga vodim na jagnjetinju da mu cestitam, treba se setiti hbt da ga nakitis ovako, i to plus sve bez skrupula prema stvarnim zrtvama nasilja koje ce da gledaju ovu predstavu laznih

Joj da vam ispricam smejanje danas
Zakazan termin sledece ned na kopaoniku, neki biznis konferencija pickematerine
Kaze potreban fotograf, da se stampaju fotke na licu mesta i podele ucesnicima (ovo je jako cudan zahtev za takvu vrstu posla ali ok sta sad) i pazite sad - hostesa prijatnog izleda koja ce ucesnicima podeliti fotke
Ja pocinjem da se smejem, kazem ajde sad ce zmaj da uvali menadzerki da bude ta hostesa (posto nju vucemo tako kad treba se stampa i dele fotke bilo gde) ... zena blizu pet banke daleko od opisanog zahteva za hostesu
I sad ja krenem da je trpam
Kaze ona ali ja ne mogu
Sto ne mozes, pita zmaj
Pa ide mi decko na brod dan posle toga, ne mogu bre to je ceo dan tamo, ocu budem s njim
Kaze zmaj aha ok
Kaze menadzerka ocemo da zovemo agenciju sa kojom inace saradjujemo da vidimo da ugovorimo za cenu
I sad naravno zmaj kad cuje treba se plati nesto odma mu se steskilo
Kaze ma jok, ide onda metla sa mnom
A bre :zeek: aj reko ne zajebavaj me bas sam ti ja za hostesu
Kaze zmaj, sto da ne, pa sredi se ko za izlozbu u nedelju i bombona!
Sad krece menadzerka da se smeje kaze e ako ti je
I tu ga ja zacementiram - cekaj bre ova nece na teren da bi imala oprostajni sex, sta mi koji se kresemo svaki da da radimo, znaci meni svaki dan da bude slobodan a :babamrazica:
Naravno popadamo u cerekanje svi

Ako zmajko ne promeni misljenje o placanju hostese ja cu imati jos jednu stavku u cv - metla prepicka hostesa medju biznismenima :zper:
A naravno da iza svega stoji i zmajkov pakleni plan da ubije dve muve, ja pre podele i posle mogu da se uhvatim za aparat da mu pomognem, da ne gine sam osam sati sa aparatom
Od prave hostese on vajde nema, ona ce da cacka nokte sve vreme i da na deljenje fotki potrosi jedan sat, dzaba je placas realno

Umrla sam od smeha sta me snadje :rotf:

1710878608314.png

Kaze potreban fotograf, da se stampaju fotke na licu mesta i podele ucesnicima (ovo je jako cudan zahtev za takvu vrstu posla ali ok sta sad) i pazite sad - hostesa prijatnog izleda koja ce ucesnicima podeliti fotke
Ja pocinjem da se smejem, kazem ajde sad ce zmaj da uvali menadzerki da bude ta hostesa (posto nju vucemo tako kad treba se stampa i dele fotke bilo gde) ... zena blizu pet banke daleko od opisanog zahteva za hostesu
Kaze ona ali ja ne mogu
Sto ne mozes, pita zmaj
Pa ide mi decko na brod dan posle toga, ne mogu bre to je ceo dan tamo, ocu budem s njim
Kaze zmaj aha ok
Kaze menadzerka ocemo da zovemo agenciju sa kojom inace saradjujemo da vidimo da ugovorimo za cenu
I tu ga ja zacementiram - cekaj bre ova nece na teren da bi imala oprostajni sex, sta mi koji se kresemo svaki da da radimo, znaci meni svaki dan da bude slobodan a :babamrazica:

Ako zmajko ne promeni misljenje o placanju hostese ja cu imati jos jednu stavku u cv - metla prepicka hostesa medju biznismenima :zper:
A naravno da iza svega stoji i zmajkov pakleni plan da ubije dve muve, ja pre podele i posle mogu da se uhvatim za aparat da mu pomognem, da ne gine sam osam sati sa aparatom
Od prave hostese on vajde nema, ona ce da cacka nokte sve vreme i da na deljenje fotki potrosi jedan sat, dzaba je placas realno

da se slikaš u odelu i u štiklama i nemoj da si vezala kosu

Kaze ona ali ja ne mogu
Sto ne mozes, pita zmaj
Kaze zmaj aha ok

Е, види, ако не поставиш сад фотку тако скоцкана, мртва си кокошко :batina:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back