Pričala i pričalapokusaj da omeksas sve te roditelje da se potrude da ga, koliko mogu, razumeju i da mu poklone i ljubavi i paznje.
Na kraju ga prijavili policiji i cen za soc rad
Ma strasno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pričala i pričalapokusaj da omeksas sve te roditelje da se potrude da ga, koliko mogu, razumeju i da mu poklone i ljubavi i paznje.
Ali pazi njega koji se ne cima, znaci navikao je totalnoMeni kad je dosadno

Ima dobra nova serija The Gentlemen.Opet onaj satanista kao gost u Aktuelnostima. Jbte ja ne mogu da verujem da tako nekoga puste na tv da lupeta bez imalo odgovornosti.
На кога мислиш?Opet onaj satanista kao gost u Aktuelnostima. Jbte ja ne mogu da verujem da tako nekoga puste na tv da lupeta bez imalo odgovornosti.
Ima dobra nova serija The Gentlemen.
Srecan 8. Mart.![]()
На кога мислиш?
А, знам, онај са наочарима, Боројевић.
Ма да.E baš taj. Pretera ga.
Gledao sam film, nije bas tako.Haha, ja ne volim kada snime seriju po filmu, pogotovo ako je od nekog od mojih omiljenih režisera/glumaca u originalnoj verziji.

muž i žena mačka pečenaDa vam se pohvalim, dobih od gospodje mame kaput![]()
Јел добар?Da vam se pohvalim, dobih od gospodje mame kaput![]()
Шарлатанborojević je interkontinentalni ekstremni debil
fotoDa vam se pohvalim, dobih od gospodje mame kaput![]()
Da kojim slučajem ne poznaješ nekog Mocu, malo ličite.

Комшилук ти је безосећајан, бездушан.Pričala i pričala
Ma strasno
sasvim slučajno pomalo ga poznajemDa kojim slučajem ne poznaješ nekog Mocu, malo ličite.
Na komentar mislim.

Kakvi su to ljudi?Pričala i pričala
Ma strasno
Никакви.Kakvi su to ljudi?
Policija za dete od 10 godina koje je izgubilo mamu, iz zgrade u kojoj su komšije?
Ja to ne razumem.
Jeste, imam slican al duzi do pola butina, ovaj njen je kraci do dupetaЈел добар?