Šta trenutno radiš XX

1761227246446.png

Nema otpremnine, nema tešenja. :rtfm:
Pusti otpremninu, vidiš da hoće iz interesa da ostane u dobrim odnosima sa zmajem.
Ne znam, ali kao da ne shvataš da joj je svaki dinar potreban. Dugoročno, a ne da se svađa sa zmajem oko otpremnine.
Nego, moje dete izvadilo umnjak. Još drži anestezija, pa je dobro.
Ja preuzela cvikere. Kao da nisam nosila progresiv stakla, nešto mi baš i ne prijaju oku. :( Samo mi fali da ne mogu da se naviknem na njih.
:rida:

„Tko nije vodio djecu na Zagrebački velesajam, taj ne zna što je patnja.“ Čuvena nastavnička muka iz "Lajanja na zvezde"...
Pošto ćerka ide u hrvatski razred, sad im hrvatsko nacionalno vijeće plaća raznorazne ekskurzije.
Tako da idu na Zagrebački velesajam Interliber (knjiga).
Videćemo kako će profesori to podneti.
Od celog razreda, samo je dvoje Hrvata.
Na času maternjeg hrvatskog stalno neke komedije, jadna profesorica će teško naučiti bilo koga od njih hrvatski jezik.
Tako, na primer, na pitanje,šta je vlasulja , dobila je odgovor da je to krava. Šta je vilica, odgovor je bio zubi...

Otpremnina ne rešava problem na duge staze, iz iskustva pričam.
Dala sam otkaz, izbegla ucene sa otpremninom i otišla pevajući bez dinara u džepu.
Metla ima drugu priču ali je potpuno razumem.
Ruka ruku mije, bar će imati neki prihod dok ne nabavi novi posao, a u njenoj struci to nije ni malo lako.
Bla, bla, bla... prazne priče.
Sleduje ti po zakunu? Uzmi i idi dalje. Naročito od budalesine na kvadrat.

Bla, bla, bla... prazne priče.
Sleduje ti po zakunu? Uzmi i idi dalje. Naročito od budalesine na kvadrat.
Koji deo priče, da onda neće imati honorarno poslove, koji joj pomažu da (pre)živi ne razumeš?
Moj stariji sin je bivšu firmu tužio jer nisu hteli da mu isplate godišnji odmor. Dao je otkaz, nije našao drugi posao, ali je imao znatnu ušteđevinu i nas kao zaleđinu. Dobio ih je na sudu, ali bi se sutra malo odlučio na taj potez, da nije imao dovoljno para da živi dok ne nađe drugi posao.

Koji deo priče, da onda neće imati honorarno poslove, koji joj pomažu da (pre)živi ne razumeš?
Moj stariji sin je bivšu firmu tužio jer nisu hteli da mu isplate godišnji odmor. Dao je otkaz, nije našao drugi posao, ali je imao znatnu ušteđevinu i nas kao zaleđinu. Dobio ih je na sudu, ali bi se sutra malo odlučio na taj potez, da nije imao dovoljno para da živi dok ne nađe drugi posao.
Pa imaće otpremninu i kintu sa biroa. A postoji tržište, pa izvoli snađi se. Ovako razni zmajevi mogu da nastave jer uvek ima neko kome je frka?

Ma kakav interes zbog kog skidaš gaće? :aaa:
Previse gledas kroz svoju usku prizmu, tvoj posao je toliko omasovljen i ima vas koliko hoces i ne znate se svi i niste povezani
Da li ti kapiras da na prste jedne ruke imas dobre poznate jake fotografe sa kojima ja treba da radim. Da li ti kapiras da se ja zakrvim sa zmajem oko hiljadu evra sada, a sutra apliciram u studio kod drugog nekog zmaja, ovaj zove da pita za preporuku, ja ostajem bez buduceg posla.
Ne znam kako ne kapiras, povezani su ko creva svi se znaju i jedni drugima nabacuju ili otimaju poslove/klijente/radnike. Zakrvis se sa jednim ima da te pljuje svima i ispusio si ga da radis kod bilo kog drugog. Pa je l mi to treba? Za hiljadu evrica? To budzet za mesec dana da jedemo kuci. Pa nemoj me zajebavati. I ko onda ovde skida gace....

Da ja imam otpremninu 10 soma e pa da kazes ajde imam neku korist... Ovako je presmesna suma da napravim sebi problem za buduce zaposlenje kod bilo kog u studio

Zapamti, nikada nigde ne zatvaras dupe vratima

Poslednja izmena:
Bingo

Pa imaće otpremninu i kintu sa biroa. A postoji tržište, pa izvoli snađi se. Ovako razni zmajevi mogu da nastave jer uvek ima neko kome je frka?
Ja kad zalupim zmaju vrata zalupila sam svim studijima u bg vrata jer je jako uska nisa branse
Ako to ne razumes ja dalje da ti objasnjavam necu i ne mogu. Imas prava da mislis drugacije. Nema poente da se ubedjujemo

Back