Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja pišem tamo gde me nešto zanima a ovde je u zadnje vreme nebuloza do nebuloze.
ne mogu da se nateram ni da pročitam uvod. Sve se svelo na borbu polova i koje jači i čiji je duži da prostite.
Pa, ok...
Nekad ima previše politički ostrašćenih pokretača tema. Meni npr. to najteže pada.
Možda treba buditi uspavane teme u nedostatku novih inventivnih, ali smo često lenji da ukucamo šta nas zanima i pronađemo temu tog nekog koga je nešto slično zanimalo nekad.

Inače, šta radim trenutno? Vodim borbu sa stripovima. Na dve platforme sam upala u kolo iz kog izgleda nema izlaska. :zcepanje:
Postavljeni su mi alarmi za različite stripove kad izlazi nova epizoda, i time se trenutno bavim pojačano jer sam pronašla sjajne stripove. Kako je to adiktivno!!!
Vratila sam se u detinjstvo kad sam izgarala dok novo izdanje ne izađe na trafikama.

Skroz, al može i gore. Iščaši moja majka zglob na nozi, na Banjici joj uredno stave čizmu, posle 7 dana kontrola. To jutro padne sneg do kolena, pa ledena kiša i uz dva muškarca pored sebe padne i polomi vrh ramena. Naravno dobije kornjaču (ceo grudni koš u gipsu) uz onaj na nozi. Ni da je okreneš, ni da je podigneš, odvedeš do wc, moraš je hraniti, a težak asmatičar i na nervnoj bazi napad za napadom. Dolazili da je vide sa drugih odeljenja, bila atrakcija, a oni krivi jer nisu očistili prilaz. Laknulo mi kad se rešila čizme.
Pakao ...

Sve ti smeta,sacu da te metnem u temu. Nisam ja,svega mi. Kriv je @Admin Sredoje
A hbg ja sam vizuelac, znam da je gore i idem po navici gore
Sad moram da trazim i to me nervira
Reci tabu da se mane strateskih ideja za povecanje posete debilnim temama i da vrati zalepljenu kafanu
Nece ljudi ici cesce na teme ako im odlepis kafanu, ali hoce ako se pozabavi kvalitetom tema

Седим и бодем по телефону. Син био вечерас, наслушала сам се којекаквих глупарија - ћерка и он у тандему.
Једва чекам да легнем и да гледам наставак серије.

Седим и бодем по телефону. Син био вечерас, наслушала сам се којекаквих глупарија - ћерка и он у тандему.
Једва чекам да легнем и да гледам наставак серије.
evo ti šlagvort za temu za koje kažeš da ih nema ...šta radite kada vas rodjena deca smaraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back