- Poruka
- 4.125
Kafana je nešto kao predsoblje za ulaz na teme, uvek je tako bilo.
Što da ne pitam kad me zanima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kafana je nešto kao predsoblje za ulaz na teme, uvek je tako bilo.
Naravno da ne. Možda da malo vise pišemo po temama.Jel to znači da smanjimo pisanje?
To što je nešto odlepljeno ne znači da će se više otvarati nove teme.Али тема практично и нема. У томе је проблем.
Наравно да неTo što je nešto odlepljeno ne znači da će se više otvarati nove teme.
Pa ja pišem tamo gde me nešto zanima a ovde je u zadnje vreme nebuloza do nebuloze.Naravno da ne. Možda da malo vise pišemo po temama.
Pa, ok...Pa ja pišem tamo gde me nešto zanima a ovde je u zadnje vreme nebuloza do nebuloze.
ne mogu da se nateram ni da pročitam uvod. Sve se svelo na borbu polova i koje jači i čiji je duži da prostite.
Meni se cini da takva tema dugo nije bila.Pa ja pišem tamo gde me nešto zanima a ovde je u zadnje vreme nebuloza do nebuloze.
Ne mogu da se nateram ni da pročitam uvod. Sve se svelo na borbu polova i koje jači i čiji je duži da prostite.
Ne moze takoSve kafane su odlijepljene. Cugamo,ne stajemo.![]()

Pakao ...Skroz, al može i gore. Iščaši moja majka zglob na nozi, na Banjici joj uredno stave čizmu, posle 7 dana kontrola. To jutro padne sneg do kolena, pa ledena kiša i uz dva muškarca pored sebe padne i polomi vrh ramena. Naravno dobije kornjaču (ceo grudni koš u gipsu) uz onaj na nozi. Ni da je okreneš, ni da je podigneš, odvedeš do wc, moraš je hraniti, a težak asmatičar i na nervnoj bazi napad za napadom. Dolazili da je vide sa drugih odeljenja, bila atrakcija, a oni krivi jer nisu očistili prilaz. Laknulo mi kad se rešila čizme.
Sve ti smeta,sacu da te metnem u temu. Nisam ja,svega mi. Kriv je @Admin SredojeNe moze tako![]()
izvolte.Sve ti smeta,sacu da te metnem u temu. Nisam ja,svega mi. Kriv je @Admin Sredoje
Nisam ja.izvolte.
A hbg ja sam vizuelac, znam da je gore i idem po navici goreSve ti smeta,sacu da te metnem u temu. Nisam ja,svega mi. Kriv je @Admin Sredoje
Koja tačno? Molim konkretan odgovor.Meni se cini da takva tema dugo nije bila.
Pa te neke borbe polova.Koja tačno? Molim konkretan odgovor.

Ne znaci osim ako se ne potrudite i bar jednom godišnje otvorite neku temu koja je po vama zanimljivaTo što je nešto odlepljeno ne znači da će se više otvarati nove teme.
evo ti šlagvort za temu za koje kažeš da ih nema ...šta radite kada vas rodjena deca smarajuСедим и бодем по телефону. Син био вечерас, наслушала сам се којекаквих глупарија - ћерка и он у тандему.
Једва чекам да легнем и да гледам наставак серије.
Ово је било бенигно јер смо ретко на окупу. Лично тешко подносим групу већу од две особе, одмах крене да ми бучи у глави.evo ti šlagvort za temu za koje kažeš da ih nema ...šta radite kada vas rodjena deca smaraju
Moliću lepo ja sam svoju kvotu obavila. Nije loše ispala.Ne znaci osim ako se ne potrudite i bar jednom godišnje otvorite neku temu koja je po vama zanimljiva
u tom slucaju moraš da ponoviš..možda sledeca tema prevazidje prvuMoliću lepo ja sam svoju kvotu obavila. Nije loše ispala.![]()