Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa te neke borbe polova.
Meni nikad nije bilo jasno kad se žalite na nebuloze zašto ne otvorite temu koja je zanimljiva i nije nebuloza.
Svakako da ima manje ili više zanimljivih tema ali svi smo mi ovde kreatori sadržaja.
Da je to normalan razgovor pa da čovek i kaže neku reč, ali to nije tako i to je ono što mi smeta.
Vređanje koje nema meru ni granicu, ja se tome neću prikloniti. Za sve ove godine na forumu
mislim da sam samo tri puta reagovala i uzvratila, obično se pokupim i nestanem. Meni je
potpuno besmisleno svađati se s nekim kome ni beonjače ne vidiš. No dobro, idemo dalje.
:)

Da je to normalan razgovor pa da čovek i kaže neku reč, ali to nije tako i to je ono što mi smeta.
Vređanje koje nema meru ni granicu, ja se tome neću prikloniti. Za sve ove godine na forumu
mislim da sam samo tri puta reagovala i uzvratila, obično se pokupim i nestanem. Meni je
potpuno besmisleno svađati se s nekim kome ni beonjače ne vidiš. No dobro, idemo dalje.

Meni je generalno besmisleno svadjati se sa nekim u rl svetu a i ovde jer svadjom se ništa ne potiže
Niti umem da se svadjam pa se kao i ti povucem, jer necu sebe da nerviram i maltretiram

I evo ti motiv za temu a vezano za svadjanje :lol:

Sve si u pravu, bilo je jedno vrijeme zaista groznih tema,ali brisali smo ih,zakljucavali. Ne mogu ja da postignem da vidim koliko neko ko je dokon I bezobrazan može da zakuva.
Odavno ih nema, ne prizivaj 😁

I jos jedan klinja koji je izdrzao dva tri meseca na poslu koji je zamisljao sega mega giga :rotf: ode nam klinac, do kraja ove nedelje radi...ne znam vise koji je po redu

Ja ne znam cemu bre ucite ovu decu, da se zanat uci na glamur, na sedenje, na kliktanje? Ne kapiram... al ko ih hebe.... vise za nas naucene

Ispratila djecu u skolu,pijem kavu

Dan je krenuo stresno od samog jutra

Pomenula sam da mi je umrla komšinica
Djecak (10) osta sam sa bakom
Izuzetno je ljut ,izgubljen
Istukao drugog djecaka u zgradi
Nastao rat
Mm i ja dobri sa obe strane, smiruj jedne,smiruj druge
Djeca se podijelila

Jutros krenuli u skolu , svi raspar umjesto zajedno njih 5 kao i uvijek

Da sam znala da ih sve odvezem zajedno

Сврбе ме прсти, морам да се склоним од компа да се руководиоцима не бих начеститала милосне мајке путем мејла.

Ispratila djecu u skolu,pijem kavu

Dan je krenuo stresno od samog jutra

Pomenula sam da mi je umrla komšinica
Djecak (10) osta sam sa bakom
Izuzetno je ljut ,izgubljen
Istukao drugog djecaka u zgradi
Nastao rat
Mm i ja dobri sa obe strane, smiruj jedne,smiruj druge
Djeca se podijelila

Jutros krenuli u skolu , svi raspar umjesto zajedno njih 5 kao i uvijek

Da sam znala da ih sve odvezem zajedno
pokusaj da omeksas sve te roditelje da se potrude da ga, koliko mogu, razumeju i da mu poklone i ljubavi i paznje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back