Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo dogovorili danas janje ,rostilj,odbojku sa ekipom
Dan osvanuo smrljav a najavljuju olujne udare vjetra :lol:

Medjutim toliko smo zeljni druženja vani da cemo se oglusiti na sva upozorenja
Ми смо носили шаторско крило, кад крене пљусак завучемо се сви под њега и уживамо док прође олуја.
После се играо фудбал по блату, али кога брига :lol:

Ставила пропећ да се пече, навијамо за њега...ми можемо ладно да живимо на питама, јефтини смо за одржавање :mrgreen:

Momci vezbaju, ja se bavila drugom umetnoscu - kuvanjem
Sad sam sela, digla krake, slusam kako sviraju i kuliram
Neki me umor tresnuo, kako smo se najeli sad bih samo mogla da zaspim

Kupili smo patike, sve sam pretrazila oni modeli su ne daj boze, na kraju je pao skecers opet, super su udobne, ko i sve skecers, uzela sam skroz crne sa memo penom

Momci vezbaju, ja se bavila drugom umetnoscu - kuvanjem
Sad sam sela, digla krake, slusam kako sviraju i kuliram
Neki me umor tresnuo, kako smo se najeli sad bih samo mogla da zaspim

Kupili smo patike, sve sam pretrazila oni modeli su ne daj boze, na kraju je pao skecers opet, super su udobne, ko i sve skecers, uzela sam skroz crne sa memo penom
Koje? I meni trebaju patike a baš mi se ne ide po radnjama

Koje? I meni trebaju patike a baš mi se ne ide po radnjama
Pakao je naci udobnu patiku svedeni model, sve neke sljokice zlato srebro stikle i debeli djonovi :sad2: iz prve tri radnje sam bukvalno izasla psujuci koliko su gadni modeli
Screenshot_20240310_180319_Chrome.jpg

Ma bre sve je to stvar ukusa, ja najke adidas pume i sve te sl marke ne kupujem nikad, meni je to sve gadno i neudobno
Ko voli nek izvoli
Skecers fura izgled klasicnog modele i nema udobnijih od njih, to su maltene jedine patike koje ja volim (posto generalno patike ne volim)
Jos je ovo jeftino sto smo nasli, vecina njihovih je 9, 10 soma....
Ja nisam htela ni ove da mi kupi, zbog cene, meni ovo skupo, ali on navalio da ne kenjjam nego da uzmem skecers ako ih vec volim jer nema poente da idemo u jos radnji kad se meni nista ne svidja i neudobno mi :lol:

Da se razumemo ja bih najradije one skecers drecavo zelene :malav: al em su preskupe em mi ne vrede za posao....to da imam visak paretina pa da uzmem za zezanje

Mislim da sam pisala prošle godine da mi je Sava rekao da će mi kupiti patike za rođendan. Ja patike sebi nisam kupila sigurno 15 godina. I ne mogu onlajn, moram da ih probam u prodavnici. Otišli nas dvoje, ono što se meni dopada, kako probam, tako izujem. Neudobno, sačuvaj bože. U ne znam kojoj već po redu prodavnici, on vidno iznerviran jer mi je sve neudobno, upadne u naš razgovor prodavačica. I ponudi mi da probam skechers. Ja je pogledam u fazonu "ja bih nešto lepše", ali uzmem i probam. I ostanem zapanjena kako su udobne. I kupimo ih. I obožavam ih, jer su pored rieker obuće nešto najudobnije što imam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back