Šta trenutno radiš XX

Previse gledas kroz svoju usku prizmu, tvoj posao je toliko omasovljen i ima vas koliko hoces i ne znate se svi i niste povezani
Da li ti kapiras da na prste jedne ruke imas dobre poznate jake fotografe sa kojima ja treba da radim. Da li ti kapiras da se ja zakrvim sa zmajem oko hiljadu evra sada, a sutra apliciram u studio kod drugog nekog zmaja, ovaj zove da pita za preporuku, ja ostajem bez buduceg posla.
Ne znam kako ne kapiras, povezani su ko creva svi se znaju i jedni drugima nabacuju ili otimaju poslove/klijente/radnike. Zakrvis se sa jednim ima da te pljuje svima i ispusio si ga da radis kod bilo kog drugog. Pa je l mi to treba? Za hiljadu evrica? To budzet za mesec dana da jedemo kuci. Pa nemoj me zajebavati. I ko onda ovde skida gace....

Da ja imam otpremninu 10 soma e pa da kazes ajde imam neku korist... Ovako je presmesna suma da napravim sebi problem za buduce zaposlenje kod bilo kog u studio

Zapamti, nikada nigde ne zatvaras dupe vratima
Ma kapiram ja tvoju sitauciju, ali meni od starta to nije prihvatljivo. Da ti neko kaže - e, plaćam ti minimalac ostalo na ruke. I šta sa tim, on tako manje plkaća., ali teni jednog dana penzija ko kikiriki. Ma mrš svi u tri lepe koji to radite radnicima. A problem je što uvek ima nekoga ko će na to da pristane. Cela ta priča sa njim je za zaborav, to me nervira.

Ja kad zalupim zmaju vrata zalupila sam svim studijima u bg vrata jer je jako uska nisa branse
Ako to ne razumes ja dalje da ti objasnjavam necu i ne mogu. Imas prava da mislis drugacije. Nema poente da se ubedjujemo
Nije baš tako., Evo pre neki dan sam upozano ruskinju koja jue došla pre tri godine. I lepo živi od fotografije u stranom gradu i državi, bez tih studija i likova iz branše. I moj drug fotograf isto tako ceo život lepo živi bez tih iz branše. Sve je to stvar trenutka i želje. Tebi je trenutak takav da hoćeš da nastaviš sa derikožom i prevarantom, jbg. Nadam se da ćeš da nađeš nešto bolje sad kad imaš više vremena. A on trlja ruke, jer je ozbiljno zaradio na svimaa vama, a vi ćutite i trpite.

Ma kapiram ja tvoju sitauciju, ali meni od starta to nije prihvatljivo. Da ti neko kaže - e, plaćam ti minimalac ostalo na ruke. I šta sa tim, on tako manje plkaća., ali teni jednog dana penzija ko kikiriki. Ma mrš svi u tri lepe koji to radite radnicima. A problem je što uvek ima nekoga ko će na to da pristane. Cela ta priča sa njim je za zaborav, to me nervira.
To se slazem i naravno da si u pravu, ali ja sam pristala na to i to je moj deo krivice. Sad da glumim generala posle bitke ne vredi. Kad sam videla u zakonu da ide trecina od prosecne plate puta broj godina pa to je u mom slucaju malo manje od 20 000 (al aj kazi 20 zarad lakse okvirne racunice) puta 7 godina (ja sam kod njega 7 i po al ne ide valjda na pola, nebitno) znaci 140 000 din. I sad ja zbog te sice da nemam reference za druga studija, ma daj bre

Nije baš tako., Evo pre neki dan sam upozano ruskinju koja jue došla pre tri godine. I lepo živi od fotografije u stranom gradu i državi, bez tih studija i likova iz branše. I moj drug fotograf isto tako ceo život lepo živi bez tih iz branše. Sve je to stvar trenutka i želje. Tebi je trenutak takav da hoćeš da nastaviš sa derikožom i prevarantom, jbg. Nadam se da ćeš da nađeš nešto bolje sad kad imaš više vremena. A on trlja ruke, jer je ozbiljno zaradio na svimaa vama, a vi ćutite i trpite.
Naravno da je zaradio na nama
Ja necu da frilensujem, zato su meni bitne reference za dalje.... Ti tvoji frilensuju i ok to je drugi par carapa. Ako ja ikad odlucim da tako radim delacu drugacije, sada ne

To se slazem i naravno da si u pravu, ali ja sam pristala na to i to je moj deo krivice. Sad da glumim generala posle bitke ne vredi. Kad sam videla u zakonu da ide trecina od prosecne plate puta broj godina pa to je u mom slucaju malo manje od 20 000 (al aj kazi 20 zarad lakse okvirne racunice) puta 7 godina (ja sam kod njega 7 i po al ne ide valjda na pola, nebitno) znaci 140 000 din. I sad ja zbog te sice da nemam reference za druga studija, ma daj bre
Ja sa školom nisam htela da se mlatim oko otpremnine, daleko im lepa kuća. Neki put se stvarno ne isplati, pa nek je po zakonu i milion puta.

Back