Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali moraju da pocnu da rade na tome da imaju sve svoje.
Ili su se ipak odlucili da idu linijom manjeg otpora i da ovakav status imaju zauvek?
Nema tu mnogo opcija.
Ili BIH sa ili bez protektorata ili samostalna drzava.
Ти знаш да рат нису водиле Србија, Хрватска и БиХ? Био је то НАТО против Србије и српског народа у Хрватској и Босни. Зато су наши злочини геноцид, а њихови су злочинчићи. А био је рат, наравно да је и са једне и са друге стране било злочина. Неки су и фингирани, Меркале рецимо.
И следећи би рат био такав, зато се чека другачија клима.
А никоме се више и не ратује, аман, доста је...

Na osnovu cega bi NATO napao RS?

Neke Republike jesu izasle iz YU sa vrlo malo problema i bez puskaranja. Po meni to znaci da nije nemoguce.
Mora da postoji prava volja i zelja i aktivan rad na izlasku iz BiH.

Po meni ovakav status odgovara samo Vucicu, Dodiku i slicnima.
Pitaj njih.🙂
Bosna je njihova interesna zona.
Nisam ti ja neki politicki analiticar da bih ti to mogla strucno objasniti,ali tesko je to izvesti bez volje stranih faktora.
Nazalost mi ne odlucujemo sami o sebi.To je iluzija.

Licemerno, naravno, ali sve to ipak moraju ljudi u RS da izbore za sebe. Pritiskom, pritiskom i pritiskom. Politickim, naravno. I lobiranjem za sebe. Neprestano. A ne jedan korak napred, pa onda nazad.
Znam, nije lako. Nisam naivna, pa da mislim da se to moze resiti preko noci, ali kontinuirano zalaganje i bice valjda nesto.
Taman i da svi hoce,cijeli svijet Dodik nikad nece ozbiljno raditi na osamostaljenju RS
Da li misliš da bi on želio državu u kojoj nije glavni baja?

Taman i da svi hoce,cijeli svijet Dodik nikad nece ozbiljno raditi na osamostaljenju RS
Da li misliš da bi on želio državu u kojoj nije glavni baja?
Pa mislim da je u tome i problem.
Nakon svih ratnih uzasa RS je jedina teritorija koju su Srbi uspeli da ocuvaju za sebe i sto se mene tice bitka jos nije gotova. Treba da gledaju RS ko zenicu oka svoga.
Zapad ce jednom morati da prihvati da ovakav status nije dugorocno izvodljiv.
A ako im se ne svidja mogu svi da se NSK, a to ne znaci „najedite se karamela“.
Kad moram i da psujem.

Pitaj njih.🙂
Bosna je njihova interesna zona.
Nisam ti ja neki politicki analiticar da bih ti to mogla strucno objasniti,ali tesko je to izvesti bez volje stranih faktora.
Nazalost mi ne odlucujemo sami o sebi.To je iluzija.
Pa daj da se izvorimo za tu volju stranih faktora. Sada je pravo vreme, dok muslimani imaju los imidz u Evropi i dok se Evropa plasi za svoje hriscanske vrednosti i demokratiju.

Pa mislim da je u tome i problem.
Nakon svih ratnih uzasa RS je jedina teritorija koju su Srbi uspeli da ocuvaju za sebe i sto se mene tice bitka jos nije gotova. Treba da gledaju RS ko zenicu oka svoga.
Zapad ce jednom morati da prihvati da ovakav status nije dugorocno izvodljiv.
A ako im se ne svidja mogu svi da se NSK, a to ne znaci „najedite se karamela“.
Kad moram i da psujem.
Nece ni on biti vjecno.A mozda takvi kao on i odgovaraju nalogodavcima.Dobro njima,dobro njemu.
Narod je ionako kolateralna steta.

Pa daj da se izvorimo za tu volju stranih faktora. Sada je pravo vreme, dok muslimani imaju los imidz u Evropi i dok se Evropa plasi za svoje hriscanske vrednosti i demokratiju.
Некако имам утисак да би између нас и муслимана опет изабрали муслимане. Не питај ме зашто, чак су и Јевреји бољи од нас.
Лоби и паре чуда чине.

...odoh još malo na slavu... 😀
20231219_121318.jpg

20231219_121314.jpg

Некако имам утисак да би између нас и муслимана опет изабрали муслимане. Не питај ме зашто, чак су и Јевреји бољи од нас.
Лоби и паре чуда чине.
Апсолутно, они су одређени као невина жртва о чему говори и слободна шетња разноразних кољача типа Насер Орић, Махмуљин итд итд ..

Лоби и паре чуда чине.
Ne verujem. To nas tako u Sr truju da bi nas drzali na uzdi.
U Evropi vlada strah od radikalnog islama.
Ovaj sukov izmedju Izraela i Palestine im je to samo jos vise potvrdio.
Shvataju da sa radikalnim islamistima nije moguce ziveti u demokratiji.

Videcemo kako ce biti.
Ali ako sad ne izlobiramo za sebe necemo nikad.
Da je Dodik pametan, pa da pocne prvo male zapadne glavonje da zove na nase bozicne proslave, pa onda velike i polako. Ne moraju na pocetku ni da dodju, bitno je da ih mi zovemo. Neka gleda ko se zalaze za kakve vrednosti i neka pokusa da sa tim delom politicara EU ostvari prijateljski odnos i da se preko njih bori za nase interese.

Ne verujem. To nas tako u Sr truju da bi nas drzali na uzdi.
U Evropi vlada strah od radikalnog islama.
Ovaj sukov izmedju Izraela i Palestine im je to samo jos vise potvrdio.
Shvataju da sa radikalnim islamistima nije moguce ziveti u demokratiji.

Videcemo kako ce biti.
Ali ako sad ne izlobiramo za sebe necemo nikad.
Da je Dodik pametan, pa da pocne prvo male zapadne glavonje da zove na nase bozicne proslave, pa onda velike i polako. Ne moraju na pocetku ni da dodju, bitno je da ih mi zovemo. Neka gleda ko se zalaze za kakve vrednosti i neka pokusa da sa tim delom politicara EU ostvari prijateljski odnos i da se preko njih bori za nase interese.
Да, то би могло, кад они не би морали да прате своју агенду. Заборављаш на најбогатије арапске државе које морају да поштују, макар испод жита, а заборављаш и да је ИСИС њихово чедо. Само се понекад отргне контроли, али фино им послужи врло често.

Запад не дозвољава одвајање, мало лицемерно, јер су Косову дозволили.
Имали су и референдум, за судство чини ми се, али им се не признаје. Само шиптарски је валидан.
Шиптари нису имали референдум, нити би могли да га имају без остатка Србије.
Политички запад је буквално отео Србији део територије и направио на њему своју државу. Без сагласности Савета Безбедности.
Наравно да у оквирима те моћи коју су имали тад (сад су у опадању, хвала Богу!), никад не би дозволили Србима државу преко Дрине. Па нису дозволили ни Србима у Крајини да остану на својим огњиштима јер је тамо пар стратешких тачака које им је врло важно да контролишу.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back