- Poruka
- 121.887
StokaМа неки сељак у коментару на њеном профилу
Вратила своје презиме и кренули коментари.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
StokaМа неки сељак у коментару на њеном профилу
Ali koliko sam upućena ne rade to, jer su kao došli kući.A kad dođu ovamo iz neke Nemačke, Austrije, Švajcarske itd, gde isto imaju prebivalište jedno 11 meseci godišnje, jel moraju u policiju da prijave boravak kad dođu na urlap i na ferije? Samo pitam, moraju.
Kakvih ludaka ima to je strasno. Nikad mi nece biti jasno šta koga briga kako neko poznat, a nama faktički nepoznat živi.Ма неки сељак у коментару на њеном профилу
Nismo valjda toliko ludi da se posvađamo? Ili smo toliko nenormalni da ne možemo da vidimo bilo kakav razgovor, pa čak i sa suprotnim mišljenjima, bez svadje. Mada nista me vise ne moze iznenaditi.Radi se na tom da se posvađamo. Moramo biti iznad toga i malo mudriji,jesmo isti narod ali što stari ljudi kažu braća su braća ali im kese (novcanici) nisu isti.
Тужно и ружно. Само, јавне личности неретко износе превише тога па се онда љуте на кретене који коментаришу. Не знам да ли је то случај и са њом, конкретно.Колико јадан живот мораш да живиш да би једној Ивани Шпановић поводом развода рекао И тако ти оста сама са својим медаљама?
И шта тебе заболе да ли се она разводи или удаје, неиспуњени јадни искомплексирани неуспешни човече?
U Srbiji se vec neko vreme lome uticaji drugih, vecih zemalja i ako odes na Politiku direktno mozes da vidis koliko smo „posvadjani“.Radi se na tom da se posvađamo. Moramo biti iznad toga i malo mudriji,jesmo isti narod ali što stari ljudi kažu braća su braća ali im kese (novcanici) nisu isti.
I mi smo za to da spoje,ali ne daju.Pa ok kapiram da vama zavisi, ali nama ne zavisi od vas prakticno gledano, a izgleda da imate prava da se pitate kako cemo mi da zivimo ovde
Onda nek lepo spoje sve u jednu drzavu i cao
Ili neka ostane razdvojena ali nema sta da se neko iz drugog grada pita na bg izborima, i nema sta da se neko iz druge drzave pita za nas u ovoj
Ja uopste ne pricam o pripadnosti narodu, ja pricam o drzavi
Isto tako mislim da srbin koji zivi i radi u nemackoj, recimo, tamo placa porez, nema sta da se pita na izborima kako cu ja ovde da zivim
Не веруј свему што прочиташ, нико не жели да буде Рус, забога. Овде бораве људи који никада приватно не би баљезгали такве глупости.U Srbiji se vec neko vreme lome uticaji drugih, vecih zemalja i ako odes na Politiku direktno mozes da vidis koliko smo „posvadjani“.
Gledam onu temu, ne znam joj tacan naziv, ali uglavnom se izrazava zelja da postanemo Rusi.
Gubimo nas identitet, jer se ocigledno osecamo slabim, malim i nesnadjenim, pa cekamo i trazimo nekog velikog da nas stiti i vodi.
Sto onda drzava krsi svoj sopstveni zakon?
Ne znam sta da kazem na tu temu, jer - Dodik. Svakih par meseci prica o odcepljenju RS, a nista ne radi po tom pitanju. I tako vec godinama.I mi smo za to da spoje,ali ne daju.
Ti si teoretski u pravu.To sve treba da vazi za stanovnike druge drzave.Ali mi iz Republike Srpske smo specifican slucaj.
Nasa drzava nikako nije Bosna,ni politicki,ni emotivno nije nasa.Oni bi jedva cekali da nas se rijese,tj.istjeraju.
Politicki mi moramo kako tako biti vezani uz Srbiju.
Upravo tako,radi se na tome da se Srbi razjedine,a onda su lak plijen za sve ostale manipulacije.Radi se na tom da se posvađamo. Moramo biti iznad toga i malo mudriji,jesmo isti narod ali što stari ljudi kažu braća su braća ali im kese (novcanici) nisu isti.
Jasno mi je to, ali pogledaj i sama koliko ljudi takvu opciju smatra dobrom i pozeljnom.Не веруј свему што прочиташ, нико не жели да буде Рус, забога. Овде бораве људи који никада приватно не би баљезгали такве глупости.
Jasno mi je to, ali pogledaj i sama koliko ljudi takvu opciju smatra dobrom i pozeljnom.
Je l‘ ih neko placa da to rade?! Stvarno mi nije jasno.
Zato sto to strani faktori zele.Bosna je protektorat,nikakva drzava.Svaki narod u toj drzavi ima razlicite interese.Ne znam sta da kazem na tu temu, jer - Dodik. Svakih par meseci prica o odcepljenju RS, a nista ne radi po tom pitanju. I tako vec godinama.
Covece, ili zapocni konkretne radove vezano za to ili cuti.
Znam da se vecina ne oseca kao deo BiH, sve mi je jasno, ali mi nije jasno zasto se ostaje u tom savezu.
Није морала ништа да каже, чим је вратила презиме почеле су новине да зивкају, жена културно дала изјаву, али то није довољно, морамо ми да проспемо своју жуч.Тужно и ружно. Само, јавне личности неретко износе превише тога па се онда љуте на кретене који коментаришу. Не знам да ли је то случај и са њом, конкретно.
Nas narod je u globalu,cast izuzecima,prilicno zloban,provokativan i nekulturan.Није морала ништа да каже, чим је вратила презиме почеле су новине да зивкају, жена куктурно дала изјаву, али то није довољно, морамо ми да проспемо своју жуч.
Ali mora da postoji i politicki nacin da se iz tog saveza izadje. Prvo se napravi referendum za teritoriju RS, izadje se na glasanje, rezultati glasanja se predoce tim „stranim faktorima“ i odmah naprave granice sa granicnim prelazima kao da ste vec zasebna drzava.Zato sto to strani faktori zele.Bosna je protektorat,nikakva drzava.Svaki narod u toj drzavi ima razlicite interese.
To sto Dodik prica je samo mazanje ociju i kupljenje politickih poena na tu pricu.
Ne vjerujem da bi to moglo da se desi mirnim putem.A svaki mir je opet bolji od rata.
Nece ostatak Bosne,ali hoce npr.NATOAli mora da postoji i politicki nacin da se iz tog saveza izadje. Prvo se napravi referendum za teritoriju RS, izadje se na glasanje, rezultati glasanja se predoce tim „stranim faktorima“ i odmah naprave granice sa granicnim prelazima kao da ste vec zasebna drzava.
Sta mislis, da ce ostatak Bosne vojno da vas napadne?
Ти знаш да они немају ни своје судство? Они су везани међусобно међународним споразумом, обичан протекторат, међународне институције им воде све.Ali mora da postoji i politicki nacin da se iz tog saveza izadje. Prvo se napravi referendum za teritoriju RS, izadje se na glasanje, rezultati glasanja se predoce tim „stranim faktorima“ i odmah naprave granice sa granicnim prelazima kao da ste vec zasebna drzava.
Sta mislis, da ce ostatak Bosne vojno da vas napadne?
Na osnovu cega bi NATO napao RS?Nece ostatak Bosne,ali hoce npr.NATO
Nije to tako jednostavno kao sto izgleda.
I Republika Srpska je veliki domet,za sada.
Politicki se mogao rijesiti i raspad Jugoslavije,ali nije.
Nekima odgovara da bude bure baruta na ovim prostorima.
Sve je to mnogo komplikovanije od proste narodne volje.
Запад не дозвољава одвајање, мало лицемерно, јер су Косову дозволили.Na osnovu cega bi NATO napao RS?
Neke Republike jesu izasle iz YU sa vrlo malo problema i bez puskaranja. Po meni to znaci da nije nemoguce.
Mora da postoji prava volja i zelja i aktivan rad na izlasku iz BiH.
Po meni ovakav status odgovara samo Vucicu, Dodiku i slicnima.
Ali moraju da pocnu da rade na tome da imaju sve svoje.Ти знаш да они немају ни своје судство? Они су везани међусобно међународним споразумом, обичан протекторат, међународне институције им воде све.
Додик се копрца и врв чека повољнију политичку ситуацију у свету да се припоји Србији, то исто желе и Хрвати.
Сем муслимана, ту нико није задовољан.
Тренутно не могу ништа, сем да опет зарате, а кроз то су већ прошли, не поновило се.
Licemerno, naravno, ali sve to ipak moraju ljudi u RS da izbore za sebe. Pritiskom, pritiskom i pritiskom. Politickim, naravno. I lobiranjem za sebe. Neprestano. A ne jedan korak napred, pa onda nazad.Запад не дозвољава одвајање, мало лицемерно, јер су Косову дозволили.
Имали су и референдум, за судство чини ми се, али им се не признаје. Само шиптарски је валидан.