eveline
Elita
- Poruka
- 23.013
mexx, jel ti dolazila moja bivša poslodavka da ti skače po kičmi, sablažnjava te i krindžuje?kafenisem u miru dok ne dodju klijenti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mexx, jel ti dolazila moja bivša poslodavka da ti skače po kičmi, sablažnjava te i krindžuje?kafenisem u miru dok ne dodju klijenti

То што ја имам није кабасто, напротив. Ниски кафе сто из шездесетих и један виши округли са три ноге плус лака ретро фотеља.Ok ko voli poštujem. Ja više volim savremenoj nameštaj a ni nemam prostora za tu vrstu nameštaja o kojoj pričas.
jao jel imaš one šoljice ogovaruše sa nacrtanim jelenima pa kad je uzmeš ispraviš mali prst : Dједан виши округли са три ноге
Хаха, немам, имам неке са туфнама из кинеске робне куће.jao jel imaš one šoljice ogovaruše sa nacrtanim jelenima pa kad je uzmeš ispraviš mali prst : D
Узми оно велико кисело млеко од 6% са народном шаром, одлично је.1. ispala mi plazma i nije se polomila
2. u lidlu ima neko šumadijsko mleko i mnogo liči na pravo zaboravljeno mleko koje smo zaboravili

odakle ti plazmaplazma i nije se polomila
ćune ti žemkam ćelafiodakle ti plazma
a kaži, ja se radujem da si ti sretjanćune ti žemkam ćelafi
Kakva mast je 12 evra?u lidlu u mađarskoj mast iz srbije oko tri evra, u lidlu u srbiji oko 12 evra

ta vest ide s mog fejsaKakva mast je 12 evra?![]()
Izgleda ona za podmazivanje homokinetickih zglobova njegovog VolvaaaKakva mast je 12 evra?![]()
Aj vidi za zimske gume za autota vest ide s mog fejsa
"Slucajno videh u “Lindi”, Budimpestanskoj, strogi centar grada… Domaca svinjska mast, Serbian product (unapred se ogradjujem, ne pise proizvodjac) 719 forinti, iliti 1,88 evra, isti proizvod (druga robna marka, definitivno iz Srbije) u zemlji porekla, zemlji izvoznici 13 i nesto evra. Verovatno ce mi ugasiti nalog ili udariti neki embargo zbog predizborne “sutnje” ali tako je… Ako ja lazem, slike i cene u prodavnicama ne lazu. Bravo za pametne Madjare ili glupe nas… U Srbiji, srpska mast oko 1600 dinara, u Madjarskoj manje od 300."
misliš za autoAj vidi za zimske gume za auto
Da mislim za automobilmisliš za auto
Mast u Bgd kosta oko 400,00 kilogram.ta vest ide s mog fejsa
"Slucajno videh u “Lindi”, Budimpestanskoj, strogi centar grada… Domaca svinjska mast, Serbian product (unapred se ogradjujem, ne pise proizvodjac) 719 forinti, iliti 1,88 evra, isti proizvod (druga robna marka, definitivno iz Srbije) u zemlji porekla, zemlji izvoznici 13 i nesto evra. Verovatno ce mi ugasiti nalog ili udariti neki embargo zbog predizborne “sutnje” ali tako je… Ako ja lazem, slike i cene u prodavnicama ne lazu. Bravo za pametne Madjare ili glupe nas… U Srbiji, srpska mast oko 1600 dinara, u Madjarskoj manje od 300."
Zvala jemexx, jel ti dolazila moja bivša poslodavka da ti skače po kičmi, sablažnjava te i krindžuje?![]()