Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok ko voli poštujem. Ja više volim savremenoj nameštaj a ni nemam prostora za tu vrstu nameštaja o kojoj pričas.
То што ја имам није кабасто, напротив. Ниски кафе сто из шездесетих и један виши округли са три ноге плус лака ретро фотеља.

Kakva mast je 12 evra? :zeek:
ta vest ide s mog fejsa
"Slucajno videh u “Lindi”, Budimpestanskoj, strogi centar grada… Domaca svinjska mast, Serbian product (unapred se ogradjujem, ne pise proizvodjac) 719 forinti, iliti 1,88 evra, isti proizvod (druga robna marka, definitivno iz Srbije) u zemlji porekla, zemlji izvoznici 13 i nesto evra. Verovatno ce mi ugasiti nalog ili udariti neki embargo zbog predizborne “sutnje” ali tako je… Ako ja lazem, slike i cene u prodavnicama ne lazu. Bravo za pametne Madjare ili glupe nas… U Srbiji, srpska mast oko 1600 dinara, u Madjarskoj manje od 300."

ta vest ide s mog fejsa
"Slucajno videh u “Lindi”, Budimpestanskoj, strogi centar grada… Domaca svinjska mast, Serbian product (unapred se ogradjujem, ne pise proizvodjac) 719 forinti, iliti 1,88 evra, isti proizvod (druga robna marka, definitivno iz Srbije) u zemlji porekla, zemlji izvoznici 13 i nesto evra. Verovatno ce mi ugasiti nalog ili udariti neki embargo zbog predizborne “sutnje” ali tako je… Ako ja lazem, slike i cene u prodavnicama ne lazu. Bravo za pametne Madjare ili glupe nas… U Srbiji, srpska mast oko 1600 dinara, u Madjarskoj manje od 300."
Aj vidi za zimske gume za auto

ta vest ide s mog fejsa
Mast u Bgd kosta oko 400,00 kilogram.

Чекам да се клиња пробуди, да доручкујемо, па да идем да обавим своју грађанску дужност.
А онда спремам вариво са сувим делицијама од меса, мора да се проба купус...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back